ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤHN ΑΓΡΟΤΙΚH ΠΑΡΑΓΩΓH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

Mετά την επανεμφάνιση του  μεγάλου πολιτικού απατεώνα ας θυμηθούμε μερικά ως απάντησή του: (Μερικοί παλιοί θυμούνται οι νεώτεροι δεν γνωρίζουν και καταπίνουν όποια παπαριά γράφει ο κάθε επίτιμος. Βλέπετε τα άρθρα δεν μπορούν να μεταφέρουν την αηδιαστική οσμή του πτώματος που  κουβαλάει ο εκάστοτε "συγγραφέας")
Αντιγράφω:
"Η άθλια εγκληματική αγροτική πολιτική του Πασόκ από το 1981 αλλά και η συνέχεια του εγκλήματος από τη Νέα Δημοκρατία οδήγησε τον αγροτικό τομέα στα επίπεδα που είναι αυτή τη στιγμή.
  • Η μη πάταξη των μεσαζόντων που καθορίζουν τις τελικές τιμές στο ράφι.
  • Η μη πάταξη των καρτέλ του γάλακτος που κατακλέβουν τους αγρότες στο ζύγι εν γνώση των αγροτών και δεν μιλούν γιατί θα πάψουν να τους αγοράζουν το γάλα οι εταιρίες γάλακτος.
  • Οι γεωπόνοι που έγιναν τσιράκια των πολυεθνικών και αντί να εργάζονται για το καλό του αγρότη αυτοί πράττουν με γνώμονα το συμφέρον των πολυεθνικών.
  • Οι αδιάφορες κυβερνήσεις που πέρασαν από τη χώρα σχεδόν 3 δεκαετίες τάζοντας στους αγρότες λαγούς με πετραχήλια για λίγα ψηφαλάκια είναι οι βασικοί τομείς που διέλυσαν τις αγροτικές καλλιέργειες στη χώρα μας και πέταξαν τον ιδρώτα του αγρότη στις χωματερές.
Ακόμη και σήμερα η αδιαφορία των κυβερνώντων είναι ολοφάνερη όταν ακούμε από τα χείλη τους ότι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδος είναι μόνο ο τουρισμός.

…και τα άριστης ποιότητας Ελληνικά αγροτικά προϊόντα τι θ’απογίνουν ;


Στο βίντεο που θα δείτε δείχνει ακριβώς το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής τους αγρότη από τους κυβερνώντες. Μπορεί να είναι πλάνα από Ελληνική ταινία αλλά αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα.







Σχόλια