Ποτάμι = Σαμαράς, Βενιζέλος, ΔΗΜΑΡ

Ψηφίζεις Σταύρο Θεοδωράκη και σου βγαίνει ΣαμαροΒενιζελοδημάρ! Απλό!

Απίστευτη είναι η προώθηση του Ποταμιού! Από το κρατικό κανάλι - μόρφωμα απόλυτα ελεγχόμενο -  Νεριτ και άλλα κανάλια μεταδίδεται καθημερινά, ακόμα και σήμερα, λίγες ώρες πριν τις κάλπες ολόκληρη διαφημιστική ταινία διάρκειας 10 λεπτών! 'Αραγε ποιος πληρώνει μια τόσο μεγάλη διαφήμιση; Ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ούτε το ΕΠΑΜ ούτε άλλα πολιτικά σχήματα που έχουν πολύ περισσότερο χρόνο ουσιαστικής παρουσίας στην πολιτική ζωή του τόπου δεν χαίρουν τέτοιας τεράστιας προβολής!
Πόσο κάνει δέκα λεπτά διαφήμισης στην τηλεόραση; Για να μην πούμε για το κόστος κατασκευής αυτής της ταινίας. Η δε ιστοσελίδα του περιέχει τόσο πολύ υλικό, τόσο καλά οργανωμένο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που δεν μπορεί παρά να είναι προϊόν αδρής χρηματοδότησης και στήριξης από πολύ ψηλά!
  • Στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας διαβάζουμε: "Επικίνδυνο ένα δημοψήφισμα για την Ευρώπη ή το ευρώ"! 
Το ψηφοδέλτιό τους περιστοιχίζεται από διάφορους δεξιούς, απολίτικους, συντηρητικούς, αστικών αντιλήψεων, καριερίστες, φιλόδοξους, λάτρεις της ιδιωτικοποίησης των πάντων, της λεγόμενης επιχειρηματικότητας και της αποθέωσης της ατομικής πρωτοβουλίας, στυλοβάτες του συστήματος της δεύτερης γραμμής, που θέλουν να περάσουν στην πρώτη! Αποπνέουν όλοι άρωμα ΔΗΜΑΡ - ένας μάλιστα το γράφει και στο βιογραφικό του οτι την αγαπά! - αυτό το ολίγον από "αριστερά", όσο πατάει η γάτα, πρώην αγωνιστές, πρώην ανήσυχοι νέοι και νυν πουλημένοι γέροι. Ολίγον από δικαιώματα αναπήρων, μειονοτήτων, αλλά με την πολιτική που δολοφονεί εκατομμύρια ανθρώπους, αρκεί εμείς να παριστάνουμε τους ανθρωπιστές στον αστικό μικρόκοσμό μας και στις θεσούλες μας. Η εξουσία είναι γλυκιά, επίσης την δόξα ουδείς εμίσησε! Όλη αυτή η διανόηση που τέσσερα χρόνια τώρα αναρωτιόμαστε: μα πού είναι οι διανοούμενοί μας; Με ελάχιστες εξαιρέσεις, να πού είναι: γλείφτες και κολλητάρια της πιο δολοφονικής εξουσίας που πέρασε από τη μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Πάρτε μια γεύση, ολόκληρο αφιέρωμα της γνωστής μας πραξικοπηματικής κρατικής τηλεόρασης σε υποψήφιο του Ποταμιού, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος, ως Συνταγματολόγος, δεν έχει τίποτα να πει για τις αμέτρητες παραβιάσεις του Συντάγματος, για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές.

Ακούστε τι λέει ο κύριος καθηγητής: Αξιολόγηση = Αξιοκρατία = Δημοκρατία! Η αξιολόγηση πρέπει να γίνει, λέει, ανεξάρτητα με το αν αυτός που την κάνει είναι "κακός"  ή όχι! Είναι θέμα αρχής!!! Την ώρα που η υποτιθέμενη αξιολόγηση χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή ως όχημα για δεκάδες χιλιάδες απολύσεις, ο κύριος μας μιλάει για αρχές! Με τους γνωστούς "58" έχουνε, όπως μας λέει, κοινότητα ιδεών. Αδιαπραγμάτευτο, λέει, το θέμα της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Άραγε πόσο δημοκρατική είναι η θέση που φιγουράρει πάνω πάνω στο ίδιο αυτό ιστολόγιο που φιλοξενεί την υποψηφιότητά του, οτι ένα δημοψήφισμα για την Ευρώπη ή το ευρώ είναι επικίνδυνο;

Σχετικά με το αν ανήκουν στη δεξιά ή την αριστερά, λέει: ποιος είναι αριστερός; O Λαφαζάνης; Της γενιάς μου είναι ο Λαφαζάνης!!! Τώρα τι σχέση έχει το αν είσαι αριστερός ή φιλελεύθερος με τη γενιά, καταλαβαίνουμε οτι πρόκειται για μια γνωστή, απολίτικη, ουσιαστικά δεξιά καραμέλα, που κατατάσσει όχι σύμφωνα με τις πολιτικές επιλογές και τις πράξεις αλλά με τις γενιές, του στυλ, η γενιά του Πολυτεχνείου μας κατέστρεψε και λοιπές κοινοτοπίες.

Για τα οικονομικά ακούστε τι λέει! Ούτε λέξη για το έγκλημα του χρέους. Φανταστείτε να μπει αυτός ο άνθρωπος ή και οι άλλοι του ψηφοδελτίου στην Ευρωβουλή. Ότι τους φέρνουν τα αρπακτικά, οι εταίροι μας, θα το υπογράφουν με κλειστά μάτια. Τους είδατε στο debate τι καπνό φουμάρουν!

Ελπίζω ο κόσμος να μην πέσει στην παγίδα αυτού του, καθ' υπαγόρευση μυστικών υπηρεσιών μιντιακού κατασκευάσματος, που, όπως φύτρωσε ξαφνικά έτσι και θα πάει στα αζήτητα όταν εκπληρώσει τον προορισμό του.

Την πιο σοβαρή προσέγγιση του Ποταμιού, την έκανε ο Γιώργος Μητσικώστας, και πολύ του είναι δηλαδή του Θεοδωράκη!!! Όποιος θέλει να παίξει με τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών του, ας πάει να ψηφίσει αυτά τα διορισμένα σούργελα.

πηγή

Σχόλια