Αξιωματούχος ΔΝΤ: Ανεπαρκή τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους - Απέχει η λύση

«Οι αριθμοί πρέπει να βγαίνουν», υποστήριξε αξιωματούχος του ΔΝΤ
«Χαστούκι» από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποτελούν οι δηλώσεις αξιωματούχου του Ταμείου, που υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, τόνισε πως τα μέτρα που συμφωνήθηκαν για το ελληνικό χρέος είναι «ανεπαρκή».
Ο ίδιος υπογράμμισε πως η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους από τους Ευρωπαίους εταίρους, ενώ, διαλύοντας το θετικό κλίμα, υποστήριξε πως η συμφωνία (για συμμετοχή του ΔΝΤ;) απέχει ακόμα πολύ.
  • «Μας κατηγορούν επειδή απαιτούμε μέτρα λιτότητα, ασκούμε πιέσεις για πλεονάσματα 1,5%, οι άλλοι συμφωνούν ότι οι στόχοι είναι εξωπραγματικοί, αλλά και πάλι μας κατηγορούν», σημείωσε ο αξιωματούχος.
Παράλληλα, σημείωσε πως «δεν εγκαταλείπουμε, δεν κοπανάμε πόρτες, είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στο πρόγραμμα, αλλά οι αριθμοί πρέπει να βγαίνουν», ειδάλλως «δε μπορούμε να συμφωνήσουμε», κατέστησε σαφές.
Πηγή
Blogger:  
Τίποτα το ακατανόητο στα παραπάνω:
Τα πράγματα είναι πιο απλά. 
Ο Σόιμπλε δεν θέλει λύση του προβλήματος του Ελληνικού χρέους. Δεν είναι βλάκας. Το χρησιμοποιεί ως εργαλείο για τους δικούς του σκοπούς. Η Γερμανία και ο Σόιμπλε έχουν  σχέδιο που  απλά δεν ομολογείται. Αφού εκμεταλεύτηκαν την ΕΕ υπηρετώντας τους δικούς του σχεδιασμούς, τώρα είναι στη φάση να ξεφορτώσουν τα βαρίδια κάνοντας τον ανήξερο για τις υποχρεώσεις τους.  
Τυπικοί κατσιαπλιάδες.
Δεν υπάρχει λοιπόν ένωση, αλλά κράτη που ...κοιτάζουν τον κώλο τους. 
Μόνο οι δικοί μας, αφελείς - το λιγώτερο- διεθνιστές της κακιάς ώρας ξέχασαν το έθνος - κράτος και φαίνεται να νοιάζονται περισσότερο για τας Ευρώπας...και την "ευρωπαϊκή ιδέα" που οι Γερμανοί πρώτοι έχουν κουρελιάσει - ξεσκίσει ... και όχι μια φορά...

Με τους ενσωματωμένους δημοσιοκάφρους τα πράγματα συσκοτίζονται αντί να ξεδιαλύνουν. Διαβάστε την παρακάτω άποψη:

Σχόλια