Ποιος θα ήταν ο μέγας χαμένος του εμπορικού προστατευτισμού?

Μα φυσικά η γερμανία που το πλεόνασμα της ξεπερνάει ακόμα και αυτό της Κίνας,που εχει πληθυσμό 16,832 φορές περισσότερο....!!! Χαχαχαχα....!!! Δηλαδή ο κάθε Κινέζος παράγει 221 δολαρια το χρόνο πλεόνασμα, ενώ ο καθε γερμανός παράγει 3721 δολάρια το χρόνο....!!! ΙΔΟΥ ποιοι ληστεύουν τους λαούς ΟΛΟΥ του κόσμου....!!! (Από το FB Dionyssis Antzoulatos)

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ παρότρυνε σήμερα τις ΗΠΑ να παραμείνουν πιστές στις πολυεθνικές εμπορικές συνεργασίες, τονίζοντας ότι η τάση εμπορικού προστατευτισμού, ήταν ρίσκο για την ευημερία.
Οι ΗΠΑ αποτελούν τον πιο σημαντικό εμπορικό εταίρο της Γερμανίας, ενώ η ρητορική προστατευτισμού του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει προκαλέσει εκνευρισμό* στους Γερμανούς εξαγωγείς.
Η Γερμανία ασκεί την προεδρία στην ομάδα χωρών G20 για το 2017, ενώ η Μέρκελ θέλει ν' αξιοποιήσει την αναφερόμενη ομάδα χωρών, προκειμένου να διασφαλίσει την πολυεθνική συνεργασία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βlogger: 
  • Oι ...λαδιάρηδες Γερμανοί λαδώνουν το σύμπαν για να πετύχουν τις πρωτιές στις εξαγωγές τους ("Πάντα σε κάθε χώρα βρίσκουν ιδιοτελή καθάρματα τα οποία εξαγοράζουν)
  • Στα καθ' υμάς: Όπου σκάνδαλο και Γερμανοί! Siemens, Υποβρύχια, εξοπλιστικά, ΜΑΝ,  κ.λ.π. ήταν αρκετά να διαλύσουν τη χώρα . (Προσθέστε και την επίθεση και ξεφόρτωμα γερμανικών σκουπιδιών μέσω Lidl)
  • * πότε θα οργανωθεί η καμπάνια ενάντια στα Γερμανικά προϊόντα....

Σχόλια