Μην τολμήσετε!

Θαυμάστε πολιτικό ήθος και ...ύψος. Ή αλλιώς όταν κάποιος αυτοκαθορίζεται ως υπέρτατος κριτής και αλλοίμονο σε όποιον διαφωνεί μαζί του! Τί Δημοκράτης, τι Δημοκρατική φινέτσα!
  1. Λοβέρδος για δηλώσεις Ξυδάκη και δραχμή: Μην τολμήσετε 

Λέει ότι  σε περίπτωση grexit λέει ότι δεν θα μείνουν οι υποστηρικτές της ευρωζώνης με σταυρωμένα τα χέρια και απειλεί μέχρι και με εμφύλιο! 

Αν είναι δυνατόν!!!! 

Το ότι ο εμφύλιος έχει ήδη παρεισφρήσει στην καθημερινότητα μας, με τη φυγή 500χιλ νέων στο εξωτερικό, με την ανεργία και τη μετατροπή της χώρας σε χρεοδουλοπαροικία, μάλλον οφείλεται στην αποτυχία εφαρμογής των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων. 

Έλεος ρεεεε!

ΥΓ. Ο τύπος τόχει ξανακάνει όταν ...πρόταξε τα στήθη του να "προστατέψει" τον ολετήρα ΓΑΠ από κρίσεις περί της ορθότητας της απόφασης να οδηγήσει τη χώρα στα σφαγείο του ΔΝΤ. Θαυμάστε το στυλάκι του. 

Υ.Γ.2 . Φόρεσε την τάχα μου "προοδευτική" μουτσούνα, παριστάνει τον αριστερό, και νάτος πετιέται ο καθεστωτισμός του παλαιοΠΑΣΟΚΟΥ. "Είμαι ο καλλύτερος, ο ομορφότερος ο μόνος και ο μοναδικός που μπορεί να έχει έγκυρη άποψη! Όλοι οι άλλοι είστε απέναντί μου: αντισδραστικοί, φασίστες και ανίκανοι να έχετε άποψη, πόσο μάλλον αντίθετη από μένα" Αυτά λέει κάθε πρωϊ στον καθρέπτη... ως άσκηση στην ΤVούλα. Δυστυχώς κανείς καθέπτης μέχρι σήμερα δεν αντιμίλησε...

-----------

'Αμα είσαι ...καλός δικηγόρος - συνήγορος...

«Στα δάνεια οι εμπράγματες εξασφαλίσεις είναι ότι πιο τελευταίο, τα βασικότερα είναι τα προγράμματα αναδιάρθρωσης….ενώ ο αέρας και η φήμη είναι πιο σπουδαίο!»

 

Σχόλια