Συνέντευξη προτεινόμενου πρέσβη ΗΠΑ στην ΕΕ Τεντ Μάλοξ στον Α. Παπαχελά-(ΙΣΤΟΡΙΕΣ)(ΣΚΑΪ 7.2.2017)


----
blogger: 
Όσοι θυμούνται τον Παπαχελά να μιλάει με το "Αμέρικα" επί εποχής Ομπάμα-Κλίντον τον βλέπαμε  χαρούμενο  "να κουνάει την ουρά του". Προσέξτε τώρα την γκρίζα εικόνα του και τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον συνομιλητή του*.
Ο Αλέξης τώρα ξέρει ότι θα χάσει, αλλά τα αφεντικά άλλα προστάζουν: "Υπηρετούμε τη Γερμανική άποψη, τους Γερμανούς, τα γερμανικά συμφέροντα, μέχρι τέλους" γι' αυτό και έδωσε βήμα μερικές μέρες μετά στον κατάπτυστο μηδενικής αξιοπιστίας  νάνο επί των οικονομικών, αλλά εκτελεστή εντολών Στουρνάρα να δημοσιεύσει το άρθρο (του;) με σκοπό να τρομοκρατήσει το λαό: 
  • Στουρνάρας: «Η έξοδος από το ευρώ θα είναι απόλυτη καταστροφή» 

    Στο ίδιο άρθρο ο Στουρνάρας "καταχεριάζει" τον άσχετοκαι ισχυρίζεται ότι «μπορεί να πιαστεί» το πλεόνασμα του 3,5%

    * (Καλόμαθε η γριά στα σύκα...και στις έτοιμες, κατευθυνόμενες συνεντεύξεις... Ως παλιόγρια και έχοντας πείρα από συνεντεύξεις, έχοντας από την αρχή ως στόχο να απαξιώσει τον Μάλλοχ, του κάνει μια πολύ ύπουλη ερώτηση: "Έχετε συναντηθεί με τον κ. Βαρουφάκη; Αν έλεγε ναι! Τότε ο Παπαχελάς και το συνάφι του θα έβγαινε και θ'άλεγε: Να ένας νέος Βαρουφάκης! Με δεδομένης της λάσπης στον Βαρουφάκη το αποτέλεσμα της συνέντευξης, προφανές... Είστε το ίδιο μαλάκας με τον Βαρουφάκη, ... αλλά δεν του κάθησε. Ο Μάλλοχ τούκανε γυριστή και είπε ότι "δεν τον έχει συναντήσει, αλλά πολύ θα το ήθελε", δείχνοντας έτσι και την εκτίμησή του στο πρόσωπο Βαρουφάκης. Οποία ήττα για τον Αλέξη, που δεν κατάφερε να μανιπουλάρει τη συνέντευξη και να βγάλει το μύνημα που ήθελε: "Δεν υπάρχει ζωή έξω από το ευρώ". Κρίμ'ας  Αλέξη πρέπει να μάθεις να χάνεις!!)

    Και τώρα αν αντέχετε ακούστε δυο ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ του ΕΥΡΩ να το υπερασπίζονται (Τη δουλειά τους κάνουν οι ανθρωποι, ως αντηχεία του ευρώ ψωμίζονται...). Θα ακούσετε σχόλια και για τα λεγόμενα του Μάλοχ, που τον θεωρούν εξ' υπαρχής τουλάχιστον αφελή.... 

    Και παρακάτω συνέντευξη του Μάλλοχ 

Σχόλια