ΕΥΡΩΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ

Οι φίλοι του ευρώ και γενικά οι γερμανόφιλοι, βάζουν την ταμπέλα «δραχμιστής» σε όλους εμάς που θέλουμε επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και ταυτόχρονα τρομοκρατούν τον κόσμο λέγοντας ότι θα επέλθει η καταστροφή με το εθνικό νόμισμα.


Καλούμε λοιπόν κι εμείς τους ευρώφιλους, να μας
ορίσουν ρητά και δεσμευτικά το πότε ακριβώς θα εξέλθει η Ελλάδα από την κρίση και θα επιστρέψει στην προ κρίσης κατάσταση, έτσι όπως πάνε. Δηλαδή με την παραμονή μας στο ευρώ και τα προγράμματα που ακολουθούν. Αν στο συγκεκριμένο χρόνο δεν επέλθει το πιο πάνω αποτέλεσμα, να δεσμευτούν ότι τότε αυτόματα θα παραδώσουν την εξουσία στους υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος.

Μην περιμένετε. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε αυτή την απάντηση, παρά μόνο διάφορα "φώτα στα τούνελ". Και δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση, γιατί προφανώς γνωρίζουν, ότι ποτέ η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση και τον έλεγχο των δανειστών όσο παραμένει στο ευρώ. ΠΗΓΗ


Πόσο πολιτικός απατεώνας μπορεί να είναι κάποιος που τολμά να απειλεί έναν λαό, πόσος στουρνάρι πρέπει να είναι για να ισχυρίζεται ότι:
1. Έχει ευθύνη για την κατάσταση που στην οποία έχει βρεθεί η χώρα - αφού πάντα ήταν στον πυρήνα της κρατικής εξουσίας (ως άτομο της ελεύθερης αγοράς βεβαίως- βεβαίως!).
2. Καμία μα καμία από τις προβλέψεις του περί την οικονομία δεν έχει επαληθευτεί!
Σας θυμίζω: - μία:
κ.Γιάννης Στουρνάρας: "Εμείς εδώ στο ΙΟΒΕ θεωρούμε ότι του χρόνου (σ.σ.: το 2012) θα έχουμε θετική ανάπτυξη, έστω και με ένα θετικό πρόσημο, έστω και με πάρα πολύ μικρό αριθμό. Πάντως…"
- Στραβελάκης (διακόπτει επιβεβαιώνοντας): "Μεσ' στο '12. Μέσ' στο 2012."
- κ. Γιάννης Στουρνάρας: "Ακριβώς! Επομένως φαίνεται ότι αρχίζει και η κατάσταση και βελτιώνεται. Έχουμε θετικά νέα απ' τις εξαγωγές (…) Είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Κάναμε ένα μικρό βήμα προς τα πίσω..." (ΠΗΓΗ) Και μαζεμένες παρακάτω:

Σχόλια