Όταν κανείς δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα...

...Γλύψοντας τα αφεντικά του ευρώ... ή αλλιώς όταν η υπαληλική σχέση δεν κρύβεται... 
Η είδηση: "Το θέμα της επιλογής για τη θέση του προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου, Γιαν Κρέγκελ, διευθυντή Ερευνών του Ινστιτούτου Levy των ΗΠΑ, «ενός από τους μεγαλύτερους πολέμιους του ευρώ παγκοσμίως», θέτει η Ντόρα Μπακογιάννη ...με ερώτηση στη Βουλή... (ΠΗΓΗ)

Blogger: Μάλλον υπερβαίνουν τα εσκαμένα οι ερωτώντες βουλευτάδες μαζί με την κ. Μπακογιάννη. Και στη πρεμούρα τους να δείξουν "ντούροι" ευρωπαίοι υπερασπίζονται το ευρώ λες και το πρώτο θέμα της χώρας δεν είναι το σταμάτημα της κατρακύλας - αν έχει σταματημό, αλλά είναι η  ...φήμη του ευρώ. (Μάλλον όταν θα έκαναν την ερώτηση θα ..κοιτούσαν βόρεια προς το Βερολίνο όπως οι μουσουλμάνοι όταν προσεύχονται  στρέφονται προς τη Μέκα!)
Θα περίμενα από σοβαρούς πατέρες του έθνους να υπηρετούν πρώτα το καλό της χώρας και μετά να σκέπτονται την υπεράσπιση ενός τοτέμ, όπως εξελίχθηκε το ευρώ. 
Θα είχε νόημα λοιπόν μια ερώτηση σχετικά με τα σχέδια και τις προτάσεις του Γιαν Κρέγκελ για την ανάπτυξη της χώρας και αν υπάρχουν κρίσεις επ' αυτών. Εκτός κι' αν έγινε έτσι για ξεκάρφωμα για να καλυφθούν άλλες ειδήσεις (Eνοχλητικές από παλιά όπως ο χειρισμός - είδατε λέξεις -  της υπόθεσης Καραβέλα... το παχύ πορτοφόλι της Siemens: SIEMENS: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Α. ΚΟΓΙΕΒΙΝΑ).
(Φυσικά και δεν περιμένω από τους υπάρχοντες βουλευτάδες να αναστοχασθούν την θέση τη ελλάδας σ' αυτό που λέγεται ευρώπη.)

Σχόλια