Χτυπούν οι ώρες .... ( ή Ώρα των Παρθένων")

Blogger: Ανοίγω διάφορα sites και πέφτω πάνω  στην "Δριμύτατη κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ...η Ώρα Αποφάσεων" και εδώ εδώ, εδώ,   Τα πρώτα  ερωτήματα:
1. Ποια είναι  η νέα πολιτική πρόταση που βρήκε άμεσα βήμα σε τόσα μέσα;
2. Αν τα μέσα τους προβάλλουν θα έχουν αμειφθεί γερά και αν δεν έχουν πάρει χρήματα για την διαφήμιση, ακόμα χειρότερα. 
3. Ποιοι υπογράφουν  τις ανακοινώσεις της "Ώρας των αποφάσεων"; Και γιατί δεν συνοδεύονται με κάποια φωτογραφία - σήμα;
Δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο. 
Η "Ώρα των Αποφάσεων" είναι εδώ:
Θαυμάστε φρεσκαδούρα προσώπων. 
Νόμισαν όταν μπαίνοντας στην σαλαμούρα για μερικά χρόνια, ότι ξεπλύθηκαν από τις "αμαρτίες" τους, σίττεψαν  και είναι ώρα να τον παίξουν Παρθένες. Νέες "άφθαρτες"  προσωπικότητες  μπαίνουν στη σειρά να (ξανα)σώσουν την έρμη αυτή χώρα. Μήπως θάπρεπε την κίνησή τους να την ονομάσουν ή "Ώρα των Παρθένων". 
Αντί άλλων σχολίων και για ν'αποφύγω τα λαχαναγορίτικα ζουμερά μπινελίκια που αρμόζουν στην περίσταση για τις ανωτέρω "πολιτικές μούρες":
1.Αντιγράφω από τον Γιανναρά:
  • "«Δεν μας σέβονται ούτε στα στοιχειώδη βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μιλούν άνθρωποι οι οποίοι είναι οι κυρίως ένοχοι για αυτήν την καταστροφή και δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν ένα συγνώμη ή να κλείσουν το στόμα και να αποσυρθούν από τον δημόσιο βίο.  Θεωρούνται κεφάλαιο για τον πολιτικό βίο άνθρωποι οι οποίοι υπέγραψαν τον υπερδανεισμό της χώρας ξέροντας ότι ένα τέτοιο δάνειο αυτή η χώρα δε μπορεί ποτέ να το πληρώσει. Και σήμερα όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά μας κουνάνε και το δάχτυλο.» 

2. Οι ανωτέρω κύριοι δεν θέλουν να πάρουν χαμπάρι ότι το ΠΑΣΟΚ τέθνηκε! Στο θάψιμο συμμετείχαν και οι ίδιοι (κι' αυτό θέλουν να ξεχάσουν!). 
Δεν διδάσκονται από την εμπειρία του φίλου (;) τους Ε.Βενιζέλου με τις τόσες ζαλιστικές πιρουέτες και τα ονόματα που κατά καιρούς φόρεσε; Να θυμίσω: "Δημοκρατικό Τόξο" , "Δημοκρατική, Συμπαράταξη", "ΕΛΙΑ"  (ότιδήποτε τέλος πάντων που να εξαλείψει το ..ΠΑΣΟΚ. Φυσικά δεν σταμάτησε να ψάχνει εταίρους σε όλους τους χώρους, αρκεί να μείνει στο ...παίγνιο)

3. Τελευταία ο κ. πρόεδρΑς προβάρει το όνομα e-kyklos  με την ελπίδα να του ...κάτσει. Αλήθεια ποιες οι διαφορές τους με τον e-kyklos  ή αποφάσισαν ομού να ...χτυπήσουν το κοπάδι των ψηφοφόρων από διαφορετικά σημεία με διαφορετικά προσωπεία και ..."προγράμματα". 
Μια άλλη προσπάθεια χειραγώγησης του λαού από πολιτικές μαριονέτες
4. Γιατί αφήνουν ανεκμετάλευτο και το "μεγαλύτερο πολιτικό κεφάλαιο της χώρας" στην προσπάθειά τους; 
Ας το χωνέψουν. Δεν έχουν πια "αγοραστικό κοινό", να κάνουν άλλη δουλειά (Αν ξέρουν...π.χ. Κάποιες πολιτικές οικογένειες δεν κρύβονται όταν κάνουν δουλειές...
Εν ανάγκη ας σώσουν άλλο ..λαό, εμείς ..Sοsθήκαμε!!!!!!!!!!!!!!
5. ...Παίρνουν θέση για να πολεμήσουν το τέρας του ..."εθνικολαϊκισμού" το ίδιο τέρας που ...κυνηγάει ο Ε. Βενιζέλος. Ή αλλιώς: κατασκευάζω έναν ανύπαρκτο εχθρό για να εκτρέψω την συζήτηση από τα ουσιώδη! 
6. Προσέξτε την Photo τους: Μηδένισαν το κοντέρ. Χαλαροί, χωρίς γραβάτες! - ('Aμα ήταν χειμώνας μπορεί να βλέπαμε και ... ζιβάγκο - αν δεν το έκοβε ο  ...image maker)
7. Προσπαθούν να κρύψουν ότι ήταν (είναι;) ΠΑΣΟΚ. Επινοούν ονόματα για να κρυφτούν! Αυτή η διαρκής αλλαγή ..προσώπου είναι παρόμοια με τους κοινούς απατεώνες που αφού "φορτώσουν" την αγορά με πέτσινες επιταγές εξαφανίζονται για να επανέλθουν  με άλλη επωνυμία - πάντα βαρύγδουπη - για να ..δαγκώσουν καινούργια θύματα! 
---------------

Μετάλλαξη και παρακμή της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας


Σχόλια