Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...

Ένας από τους στρατηγικούς στόχους του χρηματιστηριακού κεφαλαίου ήταν να καναλιζάρει και να ελέγξει τη ριζοσπαστικοποίηση της νεολαίας. Μια ριζοσπαστικοποίηση εκρηκτική που εκφράστηκε στα κινήματα της νεολαίας με το αίτημα της «Σεξουαλικής Επανάστασης»…

Η θεοποίηση αυτού του αιτήματος δεν το αποσύνδεσε απλώς από την κοινωνία και τις ταξικές διεργασίες, αλλά οδήγησε και στην υποκατάσταση της Κοινωνικής Επανάστασης από τη «σεξουαλική».

Έτσι το κεφάλαιο μαζί με τα υπερκέρδη που αποκόμιζε από το εμπόριο της «σεξουαλικής επανάστασης», πέτυχε και ένα άλλο ταξικό στόχο: Υποκατέστησε το «συλλογικό» από το «ατομικό», θεοποίησε το «ιδιωτικό», εμπορευματοποιώντας στο έπακρο την «απελευθέρωση» των «ατομικών χαρακτηριστικών», την «απελευθέρωση» των προσωπικών ενστίκτων και κάθε διαστροφής, ανάγοντας, μάλιστα, όλα αυτά και σε «πολιτικό δικαίωμα»!!!

Έτσι,
η Κοινωνική Επανάσταση έγινε «επανάσταση του «ιδιωτικού», δηλαδή «επανάσταση» κάθε ατομικής διαστροφής και προσωπικής «ανωμαλίας»: «Επανάσταση» της αχαλίνωτης παρακμής…

Στην Ελλάδα
η «αριστερά» που γέννησε το ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πρωτοπορία αυτής της χρηματιστηριακής «επανάστασης» των «ανωμαλιών» και των διαστροφών…

Σήμερα, ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Δίνει και εδώ τις «χαριστικές βολές» του 4ου Ράιχ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, όπως σε όλα τα ζητήματα: Αποτελεί το τέλειο μοντέλο των «εκτελεστών» του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο. Μαζί με άλλα σχετικά υπάρχει εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8971


ΟΙ παρακμιακοί του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν σαν «προοδευτικοί»




Όταν θέλεις να διαλύσεις τη συνοχή μιας κοινωνίας τη μετατρέπεις σε μια πολιτική και ηθική ζούγκλα. Υψώνεις τη σήψη και τις κοινωνικές διαστροφές, τα «κόπρανα» αυτής της σήψης, σε «ατομικό δικαίωμα», σε «πολιτικό αίτημα διεκδίκησης».

Επισημαίναμε πριν από λίγες μέρες στο άρθρο:
«Επιχειρούν να καταργήσουν και τα «όρια» των φύλων…»:


«ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης…
Η ιδεολογία της Νέας Εποχής (το έχουμε αναλύσει κουραστικά) είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει.
Αυτή η ιδεολογία της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης (ή η ιδεολογία του «πολτού») παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ…
Από την κατάργηση των τάξεων (πάλη των τάξεων) φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ των Εθνών, της Ιστορίας, των Ιδεών (ιδεολογιών) κ.λπ…
Στόχος της Νέας Τάξης είναι η κατάργηση κάθε ταυτότητας: Κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής, ιστορικής, εθνικής, σεξουαλικής κ.λπ…
ΤΩΡΑ οι σαλπιγκτές του πλανητικού φασισμού σαλπίζουν και το ΤΕΛΟΣ των δύο ξεχωριστών φύλων…».


Το άρθρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8943


Το θλιβερό της όλης ιστορίας είναι ότι εκείνοι που πρωτοστατούν, εδώ και πολλά χρόνια, στην προώθηση και νομιμοποίηση αυτής της παρακμιακής ισοπέδωσης και αχαλίνωτης αναπαραγωγής του πολυπολιτισμικού πολτού είναι οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ…

Για να είμαστε πιο δίκαιοι και ακριβείς: Είναι ο «εκσυγχρονιστικός νεοφιλελευθερισμός» (ο σημιτισμός δηλαδή) που επέβαλε και παγίωσε αυτό το «μίξερ» των εκκριμάτων και νοσημάτων της «ελεύθερης αγοράς»: Τη χοάνη άλεσης των κοπράνων της καπιταλιστικής σήψης και της αναγωγής τους σε «πολιτικό δικαίωμα»!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ευθυγραμμίστηκε ΠΛΗΡΩΣ με τα ιδεολογικά κόπρανα του «εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού» (η ακραία αιχμή της Νέας Τάξης), αλλά σήμερα αυτό-προβάλλεται και σαν ο σημαιοφόρος αυτής της παρακμιακής ισοπέδωσης.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του 4ου Ράιχ (Νέα Τάξη) έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ΑΠΟΙΚΙΑ, ζούμε μια ΦΡΙΚΗ δίχως ΤΕΛΟΣ και οι συριζαίοι αγωνίζονται για τα «πολιτικά δικαιώματα» των γκέι, για αυτό ακριβώς, δηλαδή, που επιδιώκει η Νέα Τάξη: Να μετατραπούμε ΟΛΟΙ σε ερμαφρόδιτους και ομοφυλόφιλους!!!

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση που στηρίζει το Athens Gay Pride και απαιτεί να καταπολεμηθεί η φοβία για τους τραβεστί στα σχολεία...

Το διαβάσαμε εδώ:
http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/06/athens-gay-pride.html


Το ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι αυτές τις παρακμιακές πρακτικές και τα αντίστοιχα διαστροφικά ιδεολογήματα τα εμφανίζουν οι συριζαίοι σαν «πρόοδο» και καταπολέμηση του «εκφασισμού της κοινωνίας» και της «ακροδεξιάς αντίδρασης».

Για τους αδαείς συριζαίους ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της «πολυπολιτισμικής αγοράς» που παράγει αυτές τις πρακτικές και αυτές της «νέες» Ιδεολογίες, είναι «πρόοδος» και «αριστερά»…

«ΦΑΣΙΣΜΟΣ» είναι οι ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ στο νεοταξικό πολτό: Δηλαδή ο «αντιφασισμός» του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

Οι παρακμιακοί, όμως, του ΣΥΡΙΖΑ είναι και θεωρητικά καθυστερημένοι, καθώς και ιστορικά ραχιτικοί. Διότι τόσο η Θεωρία του μαρξισμού, όσο και η Ιστορία του παγκόσμιου επαναστατικού Κινήματος ήταν ΠΑΝΤΑ απέναντι στο «πολιτικό δικαίωμα» των καπιταλιστικών διαστροφών (κοινωνικών, πολιτικών, ψυχολογικών κ.λπ…).

Συνεπώς, για τις «νέες» ιδέες των συριζαίων η κομμουνιστική Θεωρία και Πράξη, είναι «εκφασισμός της κοινωνίας» και «ακροδεξιά αντίδραση»: Αυτό δεν λένε και τα Μαντεία της Παγκοσμιοποίησης;;;

Για αυτούς τους «αριστερούς» νεοσσούς και τα μορμολύκεια της Νέας Τάξης παραπέμπουμε σε ένα παλιό μας κείμενο:
Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς «αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»


Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410

ΠΗΓΗ
====================

  • Επιτέλους... μάθαμε τι είναι "περηφάνια ενάντια στις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό"!


    ΤΗΝ ΩΡΑ που ασελγούν στην κοινωνία! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ...ξεπλένεται στο Gay Pride

    Και για ξεμπερδεύουμε μια και καλά με το προοδευτικό αυτό φαινόμενο: 


     Παρακάτω απομαγνητοφωνημένο και σε γραπτό κείμενο σχεδόν ολόκληρο το απόσπασμα:

    ”Η τεχνολογία αλλαγής φύλου δεν ξέρω πόσο χειραφετική διάσταση μπορεί να έχει. Για να είμαι ακριβέστερος ξέρω ότι είναι μια μορφή χειρίστου τύπου χειραγώγησης. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ας δει σήμερα ποιοί είναι υπέρμαχοι αυτών των πολιτικών επιλογών. Αυτοί που είναι πιο ρατσιστές στην παγκόσμια πολιτική τους, αυτοί που πάνε να επιβάλλουν την δική τους νοοτροπία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον πλανήτη, αυτοί που επιβάλλουν με όρους γενοκτονίας τα οικονομικά, πολιτικά και λοιπά γεωστρατηγικά τους συμφέροντα, αυτοί είναι που πάνε να μας επιβάλλουν όλη την προβληματική των LGBTQ κι όλα τα υπόλοιπα που ξέρουμε.
    Έχουμε εδώ και επιστήμη, και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη και την επιθυμία.
    Φυσικά και εδώ εμπλέκεται το φαντασιακό συνειδησιακό πνευματικό στοιχείο, στην επιθυμία, αλλά ακριβώς λόγω αυτού του πράγματος, σε αλλοτριωμένη κοινωνία, σε κοινωνία στην οποία έχουμε απόπειρα εκτακτικής ανάσας και διεξόδου των όρων αναπαραγωγής του κεφαλαίου, πράγμα που θα το δούμε στο ιστορικό κομμάτι, μέσω δημιουργίας τεχνητών αναγκών στον άνθρωπο, άρα μέσω μιας βιομηχανίας επιβολής τεχνηέντως επίπλαστων αναγκών στον άνθρωπο, το να μιλάμε με τέτοια ευκολία γι’ αυτά τα θέματα είναι νερό στο μύλο της χειραγώγησης.
    Δε μπορεί δηλαδή να επιβάλλεται στα πλαίσια της Διατλαντικής πολιτικής επενδύσεων,  να επιβάλλονται και τέτοια φαινόμενα, επιβολή δηλαδή της αλλαγής φύλου, των γάμων και της τεκνοθεσίας μεταξύ ομοφύλων, και εμείς να θεωρούμε ότι αυτό είναι προοδευτικό φαινόμενο.
    Δηλαδή, εάν αγνοήσουμε τον βιολογικό πυρήνα, το βιολογικό υπόστρωμα των αναγκών φυσιογνωστικά επακριβώς προσδιοριζόμενο, δηλαδή αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχει ορμονικό και ανατομοφυσιολογικό πρόβλημα, το οποίο είναι απειροελάχιστο ποσοστό στις περιπτώσεις ανατομοφυσιολογικού προσδιορισμού του φύλου, και εκεί οι ιατρικές παρεμβάσεις μπορούν να βοηθήσουν, οι περιπτώσεις εκείνες τις οποίες έχουμε την λεγόμενη μη παραδοσιακή σεξουαλική προτίμηση είναι μορφές διάθλασης συγκεκριμένου τύπου αλλοτριωμένου και αλλοτριωτικού κοινωνικού, στο βιολογικό.
    Πείτε μου σας παρακαλώ τι θα γίνει εάν στην παιδική ηλικία ή στην εφηβεία ενός παιδιού, έρθει ο γονέας ή ο δάσκαλος και του πει ‘παιδάκι μου το’ ψαξες το φύλο σου; μήπως δεν είσαι αγόρι κι είσαι κορίτσι;’ ή το αντίστροφο; Πού θα πατήσει; Τι θα κάνει στην συνέχεια; Εάν τραυματίσεις την φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού που συνδέεται με τις θέσεις και τους ρόλους τους βιολογικά προσδιορισμένους από το βιολογικό υπόστρωμα των αναγκών των θέσεων και των ρόλων των φύλων, έχεις αποδομήσει το σύνολο της προσωπικότητας και της μετέπειτα ζωής του παιδιού. Και αυτό που σας λέω είναι αποδεδειγμένο και με εμπειρικό υλικό.
    Όταν αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ δίνουν μάχες για να θεωρηθεί ύψιστο δικαίωμα ελευθερίας επιλογής το να επιβάλλουν γονείς ορμονική παρέμβαση με εισαγγελική απόφαση για την αναστολή της ορμονικής ανάπτυξης του παιδιού ή παρεμβάσεις αλλαγής φύλου σε 6χρονα, 9χρονα, 12χρονα, τι είναι αυτό αν όχι γενοκτονία; Ποιός είσαι εσύ που αποφάσισες εξ’ ονόματος του παιδιού να κάνεις προσθετικές, αφαιρετικές και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες  ορμονικές παρεμβάσεις; Διαβάστε, είναι συγκλονιστικό το υλικό αυτό το οποίο αποκτά διαστάσεις γενοκτονίας. Αποκτά διαστάσεις δηλαδή στα πλαίσια των οποίων επέρχεται τεχνηέντως και ένας βιολογικός εκφυλισμός του ανθρώπινου γένους στις πιο ανεπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες και οικονομίες. Δεν είναι τυχαίο αυτό το φαινόμενο.
    Και δείτε ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι χρηματοδοτούν συστηματικά αυτού του είδους τις παρεκκλίσεις, με βιομηχανικό μάλιστα τρόπο, και θα καταλάβετε. Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Την έκανα. Ξέρετε τι ανακάλυψα; Δείτε πώς χρηματοδοτούνται ΜΚΟ που προωθούν αυτά τα LGBTQ πρότυπα από τα βασικά μονοπώλια, Microsoft, IBM, Apple, ή πάρτε όλους τους μεγάλους τραπεζικούς ομίλους και δείτε πώς χρηματοδοτούν αυτά τα πράγματα. Δείτε τι προγράμματα υπάρχουν στη βιομηχανία του τουρισμού για ειδικά πακέτα για LGBTQ, δείτε τι ειδικές πιστωτικές κάρτες εκδίδονται για LGBTQ κοινότητες με τις προτιμήσεις τους, και πείτε μου σας παρακαλώ αυτό το οποίο είναι πρωτεύουσα επιλογή των πιο επιθετικών κύκλων της σημερινής χρηματιστικής ολιγαρχίας του κεφαλαίου, πώς μπορεί να είναι πρόταγμα και σημαία προοδευτικότητας για κάποιους δήθεν προοδευτικούς χώρους.
    Εάν λοιπόν έχουμε μια τέτοια ακύρωση του βιολογικού πυρήνα συγκρότησης της μελλοντικής προσωπικότητας, πιστέψτε με δεν υπάρχει θέμα στην μετέπειτα ζωή του ατόμου που να μη το διαθλά μέσω αυτής της παρέκβασης, παρέκκλισης, από τον έμφυλο προσδιορισμό της ύπαρξής του βιολογικά. Αυτό θα το δείτε και εμπειρικά. Ψάξτε να δείτε εμπειρικά τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν υποστεί αυτή την αλλαγή προσανατολισμού με ή χωρίς ιατρική παρέμβαση, και πείτε μου αν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ένα από τα μείζονος κλίμακας προβλήματα της κοινωνίας και της ανθρωπότητας της εποχής χωρίς να το διαθλούν από αυτό. Έχουμε δηλαδή μία αντίστροφή διάθλαση, δεν έχουμε μόνο διάθλαση μέσω του κοινωνικού στο βιολογικό στο άτομο, αλλά έχουμε το επόμενο βήμα της αποδόμησης της κοινωνίας μετά την επιθετική ιδεολογία του νεοφιλελευθερισμού.
    Δεν είναι μόνο η κοινωνία συνονθύλευμα ατόμων εγωιστικά και ιδιοτελώς σκεπτόμενων ως προς τα κίνητρά τους, άρα που ανάγονται στη βιολογία τους, αλλά έχουμε ακόμα μια μεγαλύτερη επίθεση της κυρίαρχης ιδεολογίας και προπαγάνδας στο βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητας, στη βιολογική υπόσταση του ατόμου ως θεμέλιο της προσωπικότητας. Δηλαδή δεν του έφτανε που αποδόμησε την κοινωνία σε άτομα ιδιοτελώς σκεπτόμενα, φιλοτομαριστές, αλλοτριωμένους κι αλλοτριωτικούς, αλλά πάει να συνθλίψει και τον ίδιο τον βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της οποιασδήποτε ατομικότητας, άρα της προσωπικότητας. 

    • Ο άνθρωπος που θα υποστεί αυτή την συνειδησιακή, ασυνείδητη κατά κύριο λόγο, μετάλλαξη λόγω αυτού του τύπου της χειραγώγησης, και θα προσπαθήσει να έχει αντίστοιχη κατασκευή με παρεμβάσεις ιατρικού και παραιατρικού τύπου πάνω στο σώμα του, θα είναι τόσο καταρρακωμένος που δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, μα τίποτα. 

    • Δεν είναι τυχαίο ότι στρατηγικά think tanks όπως αυτά του Stratford σε δημόσιες στρατηγικές τους εκθέσεις αναφέρουν πόσο προς όφελος των στρατηγικών συμφερόντων της κυριαρχίας των ΗΠΑ είναι η επιβολή αυτών των LGBTQ προτύπων. 

      Όχι μόνο διότι παίζουν για ένα target group καταναλωτικών αγαθών που προσανατολίζονται σε άτεκνες καταστάσεις, ομοφύλων ζευγαριών, ατέκνων, μονογονεικών κλπ οικογενειών, αλλά και διότι αυτό είναι το πιο χειραγωγήσιμο υλικό. 

    • Είναι αδύνατο να σηκώσει κεφάλι ως προς τα επαναστατικά θεμελιώδη προτάγματα ένα καταρρακωμένο άτομο ως προς το βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητάς του εάν έχει υποστεί μια τέτοια χειραγωγική μετάταξη.” (blogger: και τώρα σκεφτείτε τον Τσαλακώτο να διαπραγματεύεται σκληρά, τόσο σκληρά που  ... πάει από ήττα σε ήττα. Το χειρίζονται τόσο καλά, αφού τον ξέρουν τόσο καλά!!!)

  ===============

==========================

και επειδή δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις ο καθένας στο κρεβάτι του δείτε κι' αυτό.

Χωρίς πολλά λόγια. 


Ένας υπέροχος αξιοπρεπής κύριος...

  


--------------------------------
============

Επιτέλους... μάθαμε τι είναι "περηφάνια ενάντια στις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό"!


Αλέξης Τσίπρας: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης... Να είστε περήφανοι γι' αυτό που είστε... 

Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν. Δεν μπορούν να ανατραπούν!»  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
====================

Elen Zafeir 
Οι έντιμοι άνθρωποι, παρά τις σεξουαλικές επιλογές τους, αηδιάζουν με όλα αυτά τα ύποπτα πανηγύρια και δεν έχουν άδικο.
Και μόνο από τους ξεφτίλες κυβερνητικούς που κρατούν το πανό (και που έχουν ξεσκίσει - εκτός από τον κώλο τους - και τον Ελληνικό Λαό με ληστρικά μέτρα) καταλαβαίνει κανείς την... προοδευτικότητα του μοσχοπληρωμένου από τις πολυεθνικές "κινήματος των γκέι" και του "Φεστιβάλ Υπερηφάνειας" τους!


Είναι τόσο "υπερήφανοι", οι εν λόγο "διαδηλωτές", που δεν βρέθηκε ούτε ένας να φτύσει τους προδότες Συριζέους, που πήραν τη σκυτάλη από Πασόκ και ΝΔ, για να φτάσουν, τα 3/4 του Ελληνικού Λαού, να βρίσκονται κάτω από τα όρια τις φτώχειας! Και αυτό, όταν οι χιλιάδες πλέον Υπάλληλοι των ΜΚΟ -Τρανς και Γκέι, έχουν εξασφαλίσει για πάρτι τους "σταθερή δουλειά" στις έκφυλες οργανώσεις τους - και μισθούς τρεις φορές πάνω από τον εργατικό μισθό!
Ας μη ξεχνάμε, ότι οι οργανωμένες (στις τότε "ΜΚΟ") πόρνες και έκφυλοι, χρησιμοποιήθηκαν από την Αντεπανάσταση και τον Κερένσκι (για όσους δεν γνωρίζουν ήταν κάτι σε... καλύτερο από τον Τσίπρα) για να υπερασπιστούν
τα Χειμερινά Ανάκτορα, ή αλλιώς τη Βουλή, που δεν είναι πλέον Ελληνική!
==================

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017


Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ήταν μια μητέρα με τον γιο της... Η μητέρα Erica κι ο γιος της Corey Maison, από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, "αποφάσισαν" να αντιμετωπίσουν μαζί τη δύσκολη υπόθεση αλλαγής φύλλου.
Αυτή η "διαδρομή" ξεκίνησε όταν η τότε μητέρα και σήμερα πατέρας αποφάσισε να χορηγήσει στον 11χρονο μικρό της γιο το πρώτο κουτί με ορμόνες ώστε να αρχίσει να προσεγγίζει τη μετατροπή του σε κοριτσάκι, που μάλιστα βιντεοσκόπησε για να μπορούν να το απολαμβάνουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.
Μετά από 18 μήνες η μητέρα Erica αποφάσισε να ξεκινήσει κι εκείνη στην ορμονική δίαιτα ώστε να γίνει άνδρας και να... συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Το ανήλικο αγοράκι Corey Maison, "αποφάσισε" πως θέλει να είναι κοριτσάκι, με την έγκριση κι επιδοκιμασία της "μητέρας" του... που το μπούκωσε με ορμόνες.
Σήμερα ο Corey, είναι η 15χρονη Corey -διατήρησαν κι δύο τους τα ονόματα τους- και δηλώνει πως από την ηλικία των 11 χρόνων αισθάνθηκε πως ήθελε να είναι κορίτσι: "Ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι, αλλά φοβόμουν ότι δεν θα με αποδεχόταν".
Κι όμως, αντιθέτως βρήκε πλήρη συμπαράσταση και "βοήθεια" κι από τότε ξεκίνησε και η πλήρης καταγραφή της "αλλαγής" στο Instagram.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί ανάδειξαν και πρόβαλαν τα γεγονότα. Έτσι ο πατέρας (πρώην μητέρα) κι ο γιος (πρώην κόρη) απέκτησαν μια τεράστια δημοφιλία, αλλά και τεράστια οικονομικά οφέλη αφού έγιναν μοντέλα της καμπάνιας των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στις ΗΠΑ.
Στη Βόρεια Καρολίνα είναι ένας μύθος δημοσιότητας, αφού αποτέλεσαν την αιχμή των "λαϊκών" αγώνων για την κατάργηση του διαχωρισμού των δημόσιων τουαλετών σε ανδρικές γυναικείες, ή την θεσμοθέτηση μιας τρίτης επιλογής τουαλέτας, με το σύνθημα: "Αν ήταν κόρη σας, θα αισθανόσασταν όμορφα να την στέλνατε στις ανδρικές τουαλέτες;"
Η φωτογραφία του μικρού Corey Mason, αποτελεί πλέον μια κατάκτηση για τα "ανθρώπινα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, τρανς (transgender ή τρανς ή διαφυλικά άτομα)" που στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας καταπατούνται ακόμη και σήμερα, αφού υπάρχουν γυναικείες κι ανδρικές τουαλέτες.

Όμως σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, σε ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στα επόμενα "Ολυμπιακά Παιχνίδια" [Olympic Games]  -μόνον εμείς στην Ελλάδα βαυκαλιζόμαστε να βαπτίζουμε αυτή την παγκόσμια μπίζνα "Ολυμπιακούς Αγώνες"-, οι αγώνες δικαιώνονται και θα έχουμε στο Τόκιο το 2020 θεσμοθετημένες τις "ουδέτερες" τουαλέτες, τις Transgender Toilets!


Εννιά πρώτες κυρίες κι ένας κύριος...
Το μεγάλο θεσμικό βήμα, η γιγαντιαία προοδευτική κατάκτηση κι υλοποίηση αυτών των μεγαλειωδών λαϊκών αγώνων για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" έγινε από το ΝΑΤΟ, ναι σωστά διαβάζετε, τον πάλαι ποτέ κακό δαίμονα των αριστερών και προοδευτικών  κινημάτων του πλανήτη, τον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου, γνωστό και ως Βορειοατλαντική Συμμαχία, τη στρατιωτική αμυντική συμμαχία χωρών της Δύσης.

Στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ανάμεσα στις "πρώτες κυρίες" συζύγων ηγετών του ΝΑΤΟ σπάει τα σεξιστικά ταμπού ο κύριος Γκοτιέ Ντεστενέ, που συνόδευσε τον σύζυγο του και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Xavier Bettel.
Βγήκε μάλιστα παρέα με τις υπόλοιπες συναδέλφισσές του "πρώτες κυρίες" για ψώνια σε επιλεγμένα καταστήματα των  Βρυξελλών, την αγορά σουβενίρ και επισκέψεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα.
Εκεί στο ΝΑΤΟ, όπου οι ηγέτες της παγκόσμιας δεξιάς (μόνοι "αριστεροί" ο κ. Τσίπρας κι ο Ιταλός ομόλογός του κ. Paolo Gentiloni ) αποφάσισαν όλοι τους ομόφωνα -"αριστεροί" και δεξιοί- «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» την επίθεση εναντίον της Συρίας που κομμουνιστοκρατείται (τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της χώρας συμμετέχουν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του προέδρου Άσαντ) και σθεναρή υποστήριξη της "δημοκρατικής" Σαουδικής Αραβίας, εκεί που ανθίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο των γυναικών (απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς σύζυγο, απαγόρευση οδήγησης και υποχρέωση πλήρους κάλυψης κεφαλιού εκτός ματιών με μαύρη μαντίλα), όσο και των ομοφυλόφιλων που απαγχονίζονται, αλλά κυρίως μιας βουλής που διορίζει με επιφοίτηση κι εξουσιοδότηση του Αλλάχ (θεός στην αραβική γλώσσα). ο παιδόφιλος δικτάτορας Σαούδ...


Λίγες ημέρες αργότερα τα ιταλικά ΜΜΕ προβάλουν ως προοδευτικότητα, με θαυμασμό και με τον νεολογισμό "ομοερωτικούς περιπάτους" (omoerotiche passeggiate) των κ.κ. Emmanuel Macron και Justin Trudeau, στους πανέμορφους κήπους της Βίλας, σε ένα  ειδυλλιακό σκηνικό στην υπέροχη Ταορμίνα της Σικελίας όπου συναντήθηκαν οι "μεγάλοι" αυτού του κόσμου, οι ηγέτες των χωρών της Ομάδας των 7 (G7 Summit 2017 Taormina, Sicily May 26 to 28 - Hotel Villa Schuler) και μεταξύ  «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» έλαβαν αποφάσεις για την οικονομία και φυσικά συμφώνησαν σε μια "Διακήρυξη για την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας"...

Irlanda, giovane, gay e figlio di immigrati indiani: l'ascesa a premier di Leo Varadkar 
Ακριβώς την ίδια ημέρα η παγκόσμια προοδευτική κοινότητα ενημερώνεται κι ανακαλύπτει τον κ. Leo Varadkar, τον κύριο που έγινε πρωθυπουργός στην Ιρλανδία: Δεξιός, Ινδός (γιος μεταναστών από την Ινδία) και ομοφυλόφιλος!
 
Ο Leo Varadkar με τον σύντροφό του στο "Στόμα της Αλήθειας" στη Ρώμη (Piazza della Bocca della Verità)... Εκεί, στο ανάγλυφο προσωπείο του 1632, όπου τα ερωτευμένα ζευγάρια από αιώνες δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους κι αποκαλύπτουν τις απιστίες... Πασίγνωστο από την ταινία Διακοπές στη Ρώμη (1953) με πρωταγωνιστές τον Γκρέγκορι Πεκ, η Όντρεϊ Χέπμπορν κ.α.

Στην Ιρλανδία όπου ο καθολικισμός ξεπερνάει εκείνον της Ιταλίας, την πιο ομογενοποιημένη εθνικά χώρα της Ευρώπης, αυτή η "πρόοδος" ξεπερνάει κάθε προσδοκία!
Σήμερα η Νήσος του Σμαραγδιού, όπως ονομάζεται η Ιρλανδία για το χρώμα των αγρών της που βρέχονται από συνεχείς βροχές "μεταρρυθμίστηκε" με ταχύτατους ρυθμούς. Ο υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων της προηγούμενης κυβέρνησης, ηγέτης του δεξιού κόμματος "Fine Gael", γιος μεταναστών από την Ινδία, ομοφυλόφιλος είναι πρωθυπουργός της Ιρλανδίας. Δεν έχει ακόμη παντρευτεί τον σύντροφό του, όπως ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, αλλά συζεί μαζί του.
Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των ατόμων με σεξουαλικές "ιδιαιτερότητες" βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της "κοινωνίας των πολιτών" και κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στην προβολή από τα διεθνή ΜΜΕ. Πρόσφατη (μέσα Μάη 2017) είναι η περίπτωση του Ιταλού ακτιβιστή Yuri Guaiana, που είχε προσαχθεί στη Μόσχα όπου διαμαρτυρόταν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων (Επιτέλους ελεύθερος ο "όμορφος Γιούρι"!).
Φυσικά δεν βρίσκεις ούτε μία νύξη στα ΜΜΕ της δύσης, αλλά και τα ελληνικά, που ασχολήθηκαν με τον "όμορφο Γιούρι", από τις δηλώσεις του Nikolai Alexandrovich Alexeyev, ηγέτη των Ρώσων ομοφυλόφιλων (www.gayrussia.eu/), ο οποίος παίρνει αποστάσεις από τον Ιταλό "ακτιβιστή" και του θυμίζει πως συμπεριφέρθηκε η "δημοκρατική" Γαλλική αστυνομία (όταν βρέθηκε ο Ρώσος ομοφυλόφιλος ακτιβιστής στη Γαλλία τον κτύπησαν ανελέητα), πως είναι Ρωσόφοβος, ανήκει σε οργάνωση που χρηματοδοτεί το αμερικάνικο Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι αναρωτιέται:"Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τι θα συνέβαινε αν η ομάδα αυτή (του Ιταλού ομοφυλόφιλου) είχε ίδια συμπεριφορά στις ΗΠΑ. Θα τους είχαν πυροβολήσει εν ψυχρώ"!
Μάλιστα ενημερώνει ότι η Ρωσική οργάνωση Gay Russia έχει μηνύσει για "διασπορά ψευδών και κατασκευασμένων ειδήσεων"  την εφημερίδα "Novaya Gazeta", η οποία είχε γράψει περί "στρατοπέδων εξόντωσης ομοφυλόφιλων", που προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του Ιταλού γκέι και της παρέας του και "ευαισθητοποιήθηκαν" ώστε μετέβησαν στην Τσετσενία και Ρωσία, ακολουθούμενοι από δεκάδες ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ της δύσης... στα πλαίσια της "διεθνιστικής αλληλεγγύης".

"Στη Ρώμη.
στο Δήμο περισσότεροι πούστηδες
λιγότεροι σταυροί"

Ο κύριος Μακαρόνε ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές Αυτοδιοίκησης στη Ρώμη, με το κόμμα της "αριστεράς" κι υποψηφίου Δημάρχου κ. Φασίνα (για την ιστορία, το κόμμα του πρώην στελέχους του ΔΝΤ, του κ. Φασίνα που είναι συνάδελφος οικονομολόγος του κ. Τσακαλώτου και του οποίου το κόμμα είναι αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε τον χαιρετισμό του ΣΥΡΙΖΑ στο ιδρυτικό συνέδριο του Ιταλού Φασίνα, ώστε να αισθανθείτε σε "επαναστατική" διάθεση ενός εικονικού κόσμου: ΕΔΩ), της ΛαΕ του κυρίου Λαφαζάνη, του κυρίου Βαρουφάκη, αλλά κι επίλεκτος σύντροφος του Κώστα Λαπαβίτσα... κι όμως συμβαίνει κι αυτό στο Ελλαδιστάν όπου όλα επιτρέπονται).
Στην προσωπική του εκλογική καμπάνια ο ομοφυλόφιλος κ. Μακαρόνε καλεί τους ψηφοφόρους να επιλέξουν "πούστη" (σύμφωνα με τον "αντιρατσιστικό ιταλικό νόμο, αντίστοιχο του ελληνικού, η χρήση της λέξης "πούστης" είναι ρατσιστικού περιεχομένου και διώκεται ποινικά) και λιγότερες εκκλησίες (σταυρούς).
Ο ομοφυλόφιλος "αριστερός" Μακαρόνε τι μας λέει; Μεταξύ ομοφυλόφιλων μπορούν να αποκαλούνται πούστηδες και μάλιστα δημόσια για τα ψηφαλάκια. Όμως, αν αυτό το κάνει ένας απλός πολίτης, ίσως κι από άγνοια νόμου, θα έχει ποινικές ευθύνες...
Τέλος πάντων, με τη γείτονα Ιταλία μας συνδέουν δεσμοί "λαϊκών αγώνων" στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων: Έγινε "μαμά" κι εγκαταλείπει την "Λίστα Τσίπρα", ο εκπρόσωπος του Αλέξη στην Ιταλία;
Η εγχώρια "δικαιωματική αριστερά", οι "Radical chic" στην Ελλάδα, πέρα από τις επί μέρους "διαφορές" τους (ΣΥΡΙΖΑ, ΛαΕ, Πλεύση-Κωνσταντοπούλου, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), όπως κι η λεγόμενη "κεντροαριστερά" (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι...) έχουν κοινή αντιμετώπιση και δράση απέναντι στα "ανθρώπινα δικαιώματα" των κοινοτήτων (LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK)* που αναδύονται με ταχύτατους ρυθμούς και κεντρικό συντονισμό, μαζί με το μεταναστευτικό, από την "κοινωνία των πολιτών" του κ. Σόρος.
Η ευρωπαϊκή δεξιά, όπως η ελληνική δεξιά, επικροτεί όλες τις προσπάθειες θεσμοθέτησης "δικαιωμάτων" ομοφυλόφιλων, αλλά δεν ξεκατινιάζεται όπως οι "Radical chic" στην Ελλάδα. Η δεξιά αρκείται στους θεσμούς ΝΑΤΟ, Ε.Ε., κοινοβούλια, μιας και έχει τον απόλυτο πολιτικό έλεγχο της μεγάλης πλειοψηφίας της ψήφου των ομοφυλόφιλων.
Εξαιρετικής χρησιμότητας και σπουδαιότητας είναι η σημερινή προσέγγιση αυτού του ζητήματος από τον Θύμιο Παπανικολάου (περιοδικό "Ρεσάλτο"), με τις σημαντικές του επισημάνσεις: Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...

Εκείνο που αποσιωπούν οι συμμετέχοντες σ' αυτούς τους σχεδιασμούς του 4ου Ράιχ και έχουν συνεργούς όλα τα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφική πορνεία, είναι πως όλα όσα συμβαίνουν αποτελούν επίσημη πολιτική κατεύθυνση μέσω ΟΔΗΓΙΩΝ της Ε.Ε., που αν δεν εφαρμόσουν -εναρμονίσουν τις εθνικές νομοθεσίες- οι κυβερνήσεις μέλη της Ε.Ε. θα τους επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα. Γι' αυτό είναι γελοίο να δηλώνει ο κύριος Τσίπρας "συγνώμη που αργήσαμε να να ψηφίσουμε το σύμφωνο συμβίωσης", όταν είναι υποχρεωμένος να το πράξει.
Με οδηγία της "μεγάλης δημοκρατικής οικογένειας" της Ε.Ε. και του οικονομικού θαύματος "ευρώ", σύντομα και στην Ελλάδα το μάθημα στα σχολεία, εναντίον του "σεξουαλικού ρατσισμού" και της διαπαιδαγώγησης για γκέι, λεσβίες και σια... Πρόκειται για υποχρέωση της χώρας μας να εναρμονίσει τη νομοθεσία της με τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία. Το τραγικό στην υπόθεση είναι πως συνένοχος του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι κι η εκκλησία, που σιωπά ένοχα αφού νέμεται ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις (προσφυγικό, αναστυλώσεις κ.λ.π.), αλλά και τρέμει, υποτάσσεται στην απειλή διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας και συνεπώς θα επωμιστούν μισθούς ιερέων.
Επισημαίνει η Μαριάννα Τσήπα πως Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης...
Έτσι οι "διεθνιστές" της "μεταρρυθμιστικής αριστεράς" μαζί με την πεφωτισμένη δεξιά οικοδομούν τον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό" (δες: Να ζεις σημαίνει να είσαι Αντάρτης...), ότι πιο χυδαίο, σοβινιστικό, εθνικιστικό και νεοναζιστικό φαινόμενο "κυκλοφορεί" στον πλανήτη.

"Για την υπεράσπιση της οικογένειας
Ψηφίστε Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας"
Μπροστά σ' όλα τα παραπάνω ένα τεράστιο ζήτημα ευθύνης έχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, που δεν βγαίνει μπροστά να ενημερώσει και να κινητοποιήσει το λαό. Στο ΚΚΕ φοβούνται την ετικέτα του συντηρητισμού, της ακροδεξιάς; Γιατί σιωπούν;

Η χθεσινή παρέλαση των ομοφυλόφιλων μπροστά στη Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, εκτός από τα απειλητικά συνθήματα που φώναζαν οι "Radical chic" μαζί με υπουργούς, βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη εναντίον των "σεξιστών" (υπήρχαν σεξιστές σε αντιδιαδήλωση που έπρεπε να απειλούν με συνθήματα ή έχουμε μια δικτατορία των LGBTQIAPK;), είδαμε το σύνθημα "Τεκνοθεσία", που μάλιστα κρατούσε ο υπουργός κ. Τσακαλώτος!
Άραγε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι, της δεξιάς που έντεχνα επιλέγει τη σιωπηλή συναίνεση... γνωρίζουν τι σημαίνει το νέο αφήγημα:  «Τεκνοθεσία»;
Ότι πιο σοβαρό ρήγμα στην ελληνική κοινωνία που στενάζει κάτω από σκληρά, απάνθρωπα κι εξοντωτικά μέτρα που πήρε ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος και ξεπερνούν τα μέτρα των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Οι ομοφυλόφιλοι, οι κοινότητες (LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK)* δεν αρκούνται στη νομοθέτηση υιοθέτησης παιδιών. Δεν θέλουν να κάνουν υιοθεσίες! Σε μια ναζιστική αντίληψη που κάνει τον Χίτλερ να φαντάζει αγγελούδι, και τον ναζισμό χάδι, επιθυμούν αγορά μήτρας (το έχουν βαπτίσει "Παρένθετη Μητρότητα") και το υλοποίησε στις ΗΠΑ ο εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία: επιλέγουν χώρα που έχει σχετική νομοθεσία "Τεκνοθεσίας", (πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν νομοθετήσει σχετικά), επιλέγουν υγιή γυναίκα και κάνουν εξετάσεις για την αποφυγή γέννησης παιδιού με προβλήματα, πληρώνουν παράβολο στο κράτος, αναλαμβάνουν τη συνταξιοδότηση της μητέρας από την οποία κλέβουν το παιδί που κυοφορεί για 9 μήνες, υπογράφουν συμβόλαιο πως δεν αναλαμβάνουν το παιδί αν γεννηθεί με προβλήματα υγείας ή αρτιμέλειας...
Μετά την αγοραπωλησία ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση η κοινωνία ξεπερνάει κάθε επιστημονική φαντασία... Ο ρατσισμός, ο φασισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά σ' αυτό το φαινόμενο!
Γιατί η σημερινή Ελλάδα με την τεράστια οικονομική κρίση και την εξαθλίωση του λαού διαθέτει πολιτικούς ταγούς που ξεπερνούν σ' αυτού του είδους την "προοδευτικότητα" κάθε φαντασίας.
Γιατί η Ελλάδα δεν είναι "πείραμα", όπως πολλοί εκτιμούν και κάνουν σχετικές αναφορές. Η Ελλάδα αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ υποτέλειας στη Νέα Τάξη!
Τι τους εμποδίζει και προχωρούν με προσεγμένες "χειρουργικές" πολιτικές κινήσεις μιας κι διαθέτουν στην Ελλάδα ελεγχόμενη την κεντροαριστερά και κεντροδεξιά;


Η λαϊκή αντίδραση θα ξεσπάσει βίαια με την θεσμοθέτηση στα σχολεία του "μαθήματος για τις Έμφυλες Ταυτότητες”, το οποίο είναι υποχρεωμένη η κάθε κυβέρνηση να εισαγάγει στα πλαίσια ευρωπαϊκών οδηγιών ("αριστερή" ή δεξιά, αλλά υποταγμένη στον περιβόητο- "ευρωπαϊκό πατριωτισμό", στην καθομιλουμένη υποταγμένη στο διευθυντήριο της τρόικας).
Θα είναι μια λαϊκή αντίδραση που δεν θα σταματήσει καμία ετικέτα περί ομοφοβίας, σεξισμού, ακροδεξιάς κι όσα χρησιμοποιεί η προπαγάνδα του 4ου Ράιχ. Οι γονείς, αδιαφορώντας για πολιτικά κόμματα κι αερολογίες στυλ Τσακαλώτου περί ίσης αντιμετώπισης πείνας, ανεργίας, εξαθλίωσης με την επιτυχία παρέλασης των ομοφυλόφιλων, αδιαφορώντας για τη σιωπή της εκκλησίας και των καλοταϊσμένων "διανοούμενων από ευρωπαϊκά κονδύλια, δεν θα επιτρέψει να δηλητηριάσουν το μυαλό της κόρης του ή του γιου του με γκέι, λεσβίες και Cia, πριν την ενηλικίωσή τους  (Με αυτό το ζήτημα θα ασχοληθούμε σύντομα και αναλυτικά).
Οι σημερινές προτεραιότητες της "ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς" είναι σαφέστατα "μεταρρυθμίσεις" σε διατεταγμένη υπηρεσία κι εναντίον των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των εργαζομένων, που την καθιστά ταξικό εχθρό των λαών.








«Το σημείο εκκίνησης είναι "εθνικό"

κι απ' αυτό το σημείο εκκίνησης

πρέπει να λάβεις τις αποφάσεις των κινήσεων»

Antonio Gramsci, Quaderni del carcere, σελ. 1729.


*  Είναι πολλές οι "συμπτώσεις" που διατρέχουν το ζήτημα "ανθρώπινα δικαιώματα ομοφυλόφιλων", ώστε να είναι συμπτώσεις. Η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, οι χώρες με τη μεγαλύτερη οικονομία (G7), η δεξιά κι η "ανανεωτική αριστερά" έχουν βρει κοινό πεδίο συμφωνίας και δράσης. Έτσι θα πρέπει να δώσουμε στον αναγνώστη αυτό που κρύβουν τα ΜΜΕ κι είναι η ακριβής διαδικασία που ακολουθούν οι επίσημες οργανώσεις αυτού του χώρου.
Τι σημαίνουν τα ακρωνύμια LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK;
Το ακρωνύμιο LGBT (ΛΟΑΤ - Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς ) γεννήθηκε τη δεκαετία του '90, αντικαθιστώντας το ακρωνύμιο LGB που ήταν σε χρήση για να δείχνει την κοινότητα γκέι της δεκαετίας '80.
Τα ακρωνύμια LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK αποτελούν πιο σύγχρονες εξελίξεις που εξαπλώνουν το φάσμα των "ιδιαιτεροτήτων" και κραυγάζουν για το που μας οδηγούν.
Το LGBTQ Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς και Queer (questioning), που είναι χυδαία λέξη που υποδεικνύει μια κατάπτωση γκέι σε θέση "άνευ σεξουαλικότητας".
Το LGBTQIA Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς, Queer, υπερσεξουαλικοί κι αντισεξουαλικοί. Ούτε ειδικοί ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν πλέον να περιγράψουν τι ιδιότητες περιλαμβάνει η "κοινότητά" τους...
Το τελευταίο "αφήγημα" είναι το ακρωνύμιο LGBTQIAPK Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς, Queer, υπερσεξουαλικοί, αντισεξουαλικοί με την προσθήκη δύο γραμμάτων (P) πανσεξουαλικοί ή πολύγαμοι και το γράμμα (Κ) kinky, όχι συνηθισμένες σεξουαλικές πράξεις. Για να μιλάμε την καθομιλουμένη: παιδοφιλία, παιδεραστία, κτηνοβασία, σαδομαζοχισμός και υποσύνολα που μόνον αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να εφεύρουν και "νομιμοποιήσουν" ως κίνημα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Τα απλά ερωτήματα είναι:
...ποιος θα προστατεύσει τα δικαιώματα των παιδιών σ' αυτό τον "κόσμο";
...τα ετεροφυλόφιλα άτομα, τους ανθρώπους που δεν έχουν επιλέξει τον παραπάνω "κόσμο", ποιος θα τους προστατεύσει;
και τέλος πάντων, ποιοι είναι αυτοί οι Τσακαλώτοι, ή όπως αλλιώς ονομάζονται, και με ποιο δικαίωμα παίζουν με τη ζωή μας και τις ζωές των παιδιών μας;
Δημήτρης Πατέλης... ο μαρξιστής καθηγητής που δεν διστάζει να τεθεί απέναντι στο σύστημα της παγκοσμιοποίησης και κατακεραυνώνει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας:
====================


Δεν χρειάζονται παράτες επειδή ο κώλος της ΑΝΑΪΣ (που εμβαπτίσθει ΠΑΝΑΗΣ) "κατάπιε" ενα μπούτσο...

Δεν χρειάζονται «ΠΡΑΙΝΤ» παράτες και παρελάσεις. Παρελάσεις κάνουμε για να τιμήσουμε λαϊκούς αγώνες, αγώνες ενάντια στον φασισμό, εργατικούς αγώνες, κοινωνικούς αγώνες… Δεν χρειάζονται παράτες επειδή ο κώλος της ΑΝΑΪΣ (που εμβαπτίσθει ΠΑΝΑΗΣ) "κατάπιε" ενα μπούτσο "ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" με το συμπάθειο!!! ΓΚΕ-ΚΕ;
Σχετικό: Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!
=============

 ====================

 Όμως κάποιον που νιώθει ξεχωριστός και περήφανος για τις διαφορετικές του προτιμήσεις στο σεξ και μου κολλά στη μούρη τη διαφορετικότητά του, με το να μου δείχνει, δημόσια, τον κώλο του (βλ. φωτο), να παραποιεί και να προσβάλλει τη σημαία (βλ. φωτο) για την οποία χύθηκαν ποτάμια αίματος, και την ίδια ώρα να δηλώνει περήφανος, δεν θα το ανεχτώ!
Μου δηλώνει περήφανος για την ιδιαιτερότητά του και απαιτεί την αποδοχή, εκ μέρους μου, της υπερηφάνειάς του!
Ένας ιδιότυπος και υποκρυπτόμενος φασισμός, που γυρίζει τη λογική με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω για να αποδείξει ότι η δική μου στάση είναι ρατσιστική και φασιστική!

Του Κώστα Γιαννιώτη
Δεν είχα κανένα σκοπό να ασχοληθώ με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του οποιουδήποτε, όπως και τις πολιτικές, θρησκευτικές, και αισθητικές του προτιμήσεις!
Ποτέ δεν με απασχόλησαν, μέχρι τη στιγμή που θα επιχειρούσε αυτός ο… οποιοσδήποτε να μου επιβάλει τη δική του πρτίμηση δια της βίας ή να μου παρουσιάσει τη δική του άποψη ως… πρωτοπόρα και απελευθερωτική και να αποκαλέσει τη δική μου αντίρρηση ως… φασίζουζα ή – στην καλύτερη των περιπτώσεων – ως οπισθοδρομική και αναχρονιστική!

Θα μου πεις, τώρα, ποιος είναι αυτός που σε πείραξε κι άρπαξες το μολυβοκόντυλο και σέρνεις;
Πολλοί! Πάρα πολλοί!
Πρώτα και κύρια με εξόργισε η μέρα που διάλεξαν να στήσουν το πανηγυράκι τους στο Σύνταγμα, οι… «περήφανοι».
Ήταν η 10η Ιουνίου!
Η μέρα κατά την οποία το δικό μου «οπισθοδρομικό» ρημαδομυαλό ανακαλούσε σε κείνο το κομμάτι του, που η επιστήμη το αποκαλεί μνήμη, τη σφαγή του Διστόμου από τα ναζιστικά γερμανικά τέρατα!
Η μέρα που το δικό μου «αναχρονιστικό» σκερβέλο, είχε ανάψει, σε μια ταπεινή κι απόμερη γωνιά του, ένα μικρό καντηλάκι, για το εξουθενωμένο χωριό, που ο ουρανός του στάζει μέχρι σήμερα, αντί για βροχή, αίμα και, αντί για χιόνι, στάχτη!
Και δεν έκανε παρελάσεις στο Σύνταγμα, αλλά σιωπούσε μπρος στη φρίκη, προσπαθώντας να βρει τρόπους να φράξει το δρόμο στα θηρία που ονειρεύονται επαναλήψεις των ίδιων γεγονότων!
Δεν ζήτησα να συμμεριστούν τον πόνο αυτής της μέρας, αλλά όχι να μου βγαίνουν με τον κώλο  – φόρα παρτίδα – στο Σύνταγμα χασκογελώντας με χαριτωμενιές!
Σε… «παλιές εποχές» κάποιοι λαοί, που δεν είχαν ακόμα την… «παιδεία» – που επικαλέστηκαν στο Σύνταγμα οι… πανηγυριώτες – κάτι τέτοιες μέρες πένθους και μνήμης, όχι μόνο δεν ξεγυμνώνονταν αλλά σκέπαζαν κάθε ακάλυπτο κομμάτι του σώματός τους με λάσπη από στάχτη, σε ένδειξη πένθους και μνήμης!
Το pride rarade όμως, την ίδια μέρα ένιωθε «περήφανο» που έβγαζε τον κώλο του σε κοινή θέα στο Σύνταγμα, ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά (βλ. φωτο) και τους γονιούς τους που έτρεξαν να γαλουχήσουν τα παιδιά τους στη… διαφορετικότητα!!
Και είχαν το θράσος να επικαλούνται την… παιδεία, για να με πείσουν να κατεβάσω και το δικό μου παιδί!!
Όχι, ρε… «παλικάρια»!
Δηλώνω απαίδευτος, στούρνος και ντουβάρι!
Όπως έγραψα και στην αρχή, δεν με απασχόλησε ποτέ η σεξουαλική προτίμηση του οποιουδήποτε και δεν καταδίκασα, ούτε και λοιδόρησα ποτέ και κανέναν για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!
Δικό του το σώμα, δικός του και ο κώλος!
Δικό του και το δικαίωμα να τα διαθέτει όπως αυτός θέλει!
Από του σημείου αυτού και πέρα όμως μέχρι του να μου καυχιέται ότι είναι περήφανος, τότε… αλλάζουν τα πράγματα!
Και να εξηγηθούμε… «παλικάρια», γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε γίνει «… μαλλιά κουβάρια»!
Άλλο πράγμα να μου δηλώνει κάποιος περήφανος γιατί έχει το σθένος να λέει με παρρησία ότι έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, χωρίς το φόβο του εμπαιγμού και της κατακραυγής! 
Άλλο πράγμα να διεκδικεί το δικαίωμα να του συμπεριφέρονται με το σεβασμό ισότιμου μέλους της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα! 
Μέχρι εδώ είμαι μαζί του και θα υπερασπιστώ το δικαίωμά του αυτό!
Όμως…
Όταν μου δηλώνει περήφανος γι’ αυτό που είναι, αυτομάτως αναδεικνύει τον εαυτό του σε κάτι ξεχωριστό από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο!
Αυτοαναδεικνύεται σε πρόσωπο που χρήζει τιμών για τις δεξιότητες και τις ικανότητές του, τις οποίες δεν διαθέτει το υπόλοιπο κοινωνικό περιβάλλον!
Ξεχωριστός και, άρα, περήφανος…
Μπορεί να είναι αυτός που έδωσε τον ιδρώτα του, το αίμα του, μέλη του σώματός του ή και τη ζωή του για την υπεράσπιση της πατρίδας του!
Μπορεί να είναι αυτός που ανάλωσε τη ζωή του στην έρευνα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής της κοινωνίας!
Μπορεί να είναι αυτός (επιστήμονας, καλλιτέχνης, λογοτέχνης κ. ά.), που με κάθε τρόπο και χωρίς να φείδεται χρόνου και κόπου ανυψώνει, με το έργο του, το μπόι της κοινωνίας έστω και κατά ένα εκατοστό!
Αυτός είναι ξεχωριστός! 
Πρέπει να νιώθει περήφανος! 
Του οφείλω σεβασμό και, μπροστά του, νιώθω υποδεέστερος!
Όμως κάποιον που νιώθει ξεχωριστός και περήφανος για τις διαφορετικές του προτιμήσεις στο σεξ και μου κολλά στη μούρη τη διαφορετικότητά του, με το να μου δείχνει, δημόσια, τον κώλο του (βλ. φωτο), να παραποιεί και να προσβάλλει τη σημαία (βλ. φωτο) για την οποία χύθηκαν ποτάμια αίματος, και την ίδια ώρα να δηλώνει περήφανος, δεν θα το ανεχτώ!
Μου δηλώνει περήφανος για την ιδιαιτερότητά του και απαιτεί την αποδοχή, εκ μέρους μου, της υπερηφάνειάς του!
Ένας ιδιότυπος και υποκρυπτόμενος φασισμός, που γυρίζει τη λογική με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω για να αποδείξει ότι η δική μου στάση είναι ρατσιστική και φασιστική!
Ε, λοιπόν, αν για κάτι τέτοια νιώθουν υπερήφανοι και θεωρούν ότι είναι… θέμα παιδείας το να το αποδεχτώ, τους δηλώνω για άλλη μια φορά απαίδευτος, στούρνος, ντουβάρι!
Γιατί η παιδεία που μου έδωσαν οι δάσκαλοί μου και οι γονιοί μου ήταν… από άλλον πλανήτη, μακριά από τον δικό τους!
δρομος ανοιχτος

Κράτος και κεφάλαιο χορηγοί στο Athens Pride

Με το ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων αλλά και γενικότερα της προώθησης της LGBT ατζέντας έχουμε ξανασχοληθεί και παλιότερα. Το ζήτημα ξανήρθε στην επικαιρότητα με την παρακμιακή παρέλαση του Athens pride που έγινε το Σάββατο. Δεν θα το αναλύσουμε ξανά γιατί μόνο αν δει κάποιος ποιοι είναι οι χορηγοί του Athens pride αρκεί για να βγάλει τα συμπεράσματα του, ειδικά αν αυτός ο κάποιος δηλώνει κομμουνιστής. Όταν πολυεθνικές, ΜΜΕ, κράτος μέχρι και η αμερικάνικη πρεσβεία στηρίζουν και χρηματοδοτούν αυτές τις φιέστες τότε κάθε δική μας ανάλυση περισσεύει, τα πράγματα είναι ηλίου φαεινότερα.
Μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, οι οποίοι συμμετέχουν και στηρίζουν το πανηγυράκι που χρηματοδοτεί το κεφάλαιο αλλά καταδικάζουν την συμμετοχή του κεφαλαίου στο Athens pride για να κρατήσουν τα προσχήματα. Γίνονται ιδεολογική ουρά του κεφαλαίου και παριστάνουν και τους επαναστάτες.
Αν το Athens pride και η προώθηση της LGBT ατζέντας αποτελούσε την παραμικρή απειλή για το σύστημα πολύ απλά το κεφάλαιο και το κράτος δεν θα τα στήριζαν ανοικτά και απροκάλυπτα. Ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν.
Μέχρι και η Goldman Sachs παρέχει κάλυψη για εγχείρηση αλλαγής φύλου στο προσωπικό της.
Συμμετέχουν σε πανηγυράκια με χορηγούς και αντί να προβληματιστούν για το που κάνουν οι ίδιοι λάθος, καταδικάζουν τους χορηγούς για την παρουσία τους. Μάλλον θα κάνουν λάθος οι εταιρίες και το κράτος.
Έχει και η βλακεία και η γελοιότητα τα όρια της.
grexit
----------------------------
 =================


...και πισωγλέντηδες κι αρματωμένους στο μπαξέ του σφυριζα! Gay pride οι μεν, πιστολέρος οι δε... και τα γαμησιάτικά πληρώνει ο λαός!


Από το "PRESS-GR"
Πολάκης σε Καμπουράκη: Δε θα μου πεις εσύ για τα άρματα που βαστώ
Οργισμένη απάντηση με αφορμή φωτογραφία του υπουργού που τον δείχνει να πυροβολεί
Την οργισμένη απάντηση του... αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε ένα άρθρο που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στο protagon.gr σχετικά με τις μπαλωθιές στην Κρήτη, με αφορμή την φωτογραφία του κ. Παύλου Πολάκη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο που τον δείχνει να πυροβολεί.
Ο δημοσιογράφος έγραψε το κείμενο: «Με αφορμή την τραγική δολοφονία του εντεκάχρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι και τον συσχετισμό του συμβάντος με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη που τον δείχνει να ρίχνει στον αέρα κάπου στην Κρήτη».Ένα από τα σημεία που ενόχλησε ιδιαίτερα τον κ. Πολάκη ήταν το σημείο όπου ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε: «Καλά θα κάνει ο Παύλος να την αποσύρει την φωτογραφία. Διότι –μεταξύ μας- ένα χέρι που κάθε βδομάδα υψώνεται για να υπερψηφίσει μνημόνια, παραμνημόνια, μελλοντικές προνομοθετήσεις, προαπαιτούμενα και ντροπιαστικές διορθώσεις των προαπαιτουμένων, το ξεφτιλίζει λιγάκι το πιστόλι που βαστά. Εντάξει;».
=================

’Pride’’, είπες;

Του Κώστα Γιαννιώτη

Δεν είχα κανένα σκοπό να ασχοληθώ με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του οποιουδήποτε, όπως και τις πολιτικές, θρησκευτικές, και αισθητικές του προτιμήσεις!

Ποτέ δεν με απασχόλησαν, μέχρι τη στιγμή που θα επιχειρούσε αυτός ο... οποιοσδήποτε να μου επιβάλει τη δική του πρτίμηση δια της βίας ή να μου παρουσιάσει τη δική του άποψη ως... πρωτοπόρα και απελευθερωτική και να αποκαλέσει τη δική μου αντίρρηση ως... φασίζουζα ή – στην καλύτερη των περιπτώσεων – ως οπισθοδρομική και αναχρονιστική!

Θα μου πεις, τώρα, ποιος είναι αυτός που σε πείραξε κι άρπαξες το μολυβοκόντυλο και σέρνεις;

Πολλοί! Πάρα πολλοί!

Πρώτα και κύρια με εξόργισε η μέρα που διάλεξαν να στήσουν το πανηγυράκι τους στο Σύνταγμα, οι... «περήφανοι».

Ήταν η 10η Ιουνίου!
Η μέρα κατά την οποία το δικό μου «οπισθοδρομικό» ρημαδομυαλό ανακαλούσε σε κείνο το κομμάτι του, που η επιστήμη το αποκαλεί μνήμη, τη σφαγή του Διστόμου από τα ναζιστικά γερμανικά τέρατα!
Η μέρα που το δικό μου «αναχρονιστικό» σκερβέλο, είχε ανάψει, σε μια ταπεινή κι απόμερη γωνιά του, ένα μικρό καντηλάκι, για το εξουθενωμένο χωριό, που ο ουρανός του στάζει μέχρι σήμερα, αντί για βροχή, αίμα και, αντί για χιόνι, στάχτη!
Και δεν έκανε παρελάσεις στο Σύνταγμα, αλλά σιωπούσε μπρος στη φρίκη, προσπαθώντας να βρει τρόπους να φράξει το δρόμο στα θηρία που ονειρεύονται επαναλήψεις των ίδιων γεγονότων!
Δεν ζήτησα να συμμεριστούν τον πόνο αυτής της μέρας, αλλά όχι να μου βγαίνουν με τον κώλο  - φόρα παρτίδα – στο Σύνταγμα χασκογελώντας με χαριτωμενιές!

Σε… «παλιές εποχές» κάποιοι λαοί, που δεν είχαν ακόμα την... «παιδεία» - που επικαλέστηκαν στο Σύνταγμα οι... πανηγυριώτες - κάτι τέτοιες μέρες πένθους και μνήμης, όχι μόνο δεν ξεγυμνώνονταν αλλά σκέπαζαν κάθε ακάλυπτο κομμάτι του σώματός τους με λάσπη από στάχτη, σε ένδειξη πένθους και μνήμης!

Το pride rarade όμως, την ίδια μέρα ένιωθε «περήφανο» που έβγαζε τον κώλο του σε κοινή θέα στο Σύνταγμα, ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά (βλ. φωτο) και τους γονιούς τους που έτρεξαν να γαλουχήσουν τα παιδιά τους στη... διαφορετικότητα!!
Και είχαν το θράσος να επικαλούνται την... παιδεία, για να με πείσουν να κατεβάσω και το δικό μου παιδί!!
Όχι, ρε... «παλικάρια»!
Δηλώνω απαίδευτος, στούρνος και ντουβάρι!

Όπως έγραψα και στην αρχή, δεν με απασχόλησε ποτέ η σεξουαλική προτίμηση του οποιουδήποτε και δεν καταδίκασα, ούτε και λοιδόρησα ποτέ και κανέναν για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!
Δικό του το σώμα, δικός του και ο κώλος!
Δικό του και το δικαίωμα να τα διαθέτει όπως αυτός θέλει!

Από του σημείου αυτού και πέρα όμως μέχρι του να μου καυχιέται ότι είναι περήφανος, τότε... αλλάζουν τα πράγματα!

Και να εξηγηθούμε... «παλικάρια», γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε γίνει «... μαλλιά κουβάρια»!

Άλλο πράγμα να μου δηλώνει κάποιος περήφανος γιατί έχει το σθένος να λέει με παρρησία ότι έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, χωρίς το φόβο του εμπαιγμού και της κατακραυγής! 

Άλλο πράγμα να διεκδικεί το δικαίωμα να του συμπεριφέρονται με το σεβασμό ισότιμου μέλους της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα! 

Μέχρι εδώ είμαι μαζί του και θα υπερασπιστώ το δικαίωμά του αυτό!

Όμως...
Όταν μου δηλώνει περήφανος γι’ αυτό που είναι, αυτομάτως αναδεικνύει τον εαυτό του σε κάτι ξεχωριστό από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο!

Αυτοαναδεικνύεται σε πρόσωπο που χρήζει τιμών για τις δεξιότητες και τις ικανότητές του, τις οποίες δεν διαθέτει το υπόλοιπο κοινωνικό περιβάλλον!

Ξεχωριστός και, άρα, περήφανος...
Μπορεί να είναι αυτός που έδωσε τον ιδρώτα του, το αίμα του, μέλη του σώματός του ή και τη ζωή του για την υπεράσπιση της πατρίδας του!
Μπορεί να είναι αυτός που ανάλωσε τη ζωή του στην έρευνα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής της κοινωνίας!
Μπορεί να είναι αυτός (επιστήμονας, καλλιτέχνης, λογοτέχνης κ. ά.), που με κάθε τρόπο και χωρίς να φείδεται χρόνου και κόπου ανυψώνει, με το έργο του, το μπόι της κοινωνίας έστω και κατά ένα εκατοστό!
Αυτός είναι ξεχωριστός! 
Πρέπει να νιώθει περήφανος! 
Του οφείλω σεβασμό και, μπροστά του, νιώθω υποδεέστερος!

Όμως κάποιον που νιώθει ξεχωριστός και περήφανος για τις διαφορετικές του προτιμήσεις στο σεξ και μου κολλά στη μούρη τη διαφορετικότητά του, με το να μου δείχνει, δημόσια, τον κώλο του (βλ. φωτο), να παραποιεί και να προσβάλλει τη σημαία (βλ. φωτο) για την οποία χύθηκαν ποτάμια αίματος, και την ίδια ώρα να δηλώνει περήφανος, δεν θα το ανεχτώ!
Μου δηλώνει περήφανος για την ιδιαιτερότητά του και απαιτεί την αποδοχή, εκ μέρους μου, της υπερηφάνειάς του!
Ένας ιδιότυπος και υποκρυπτόμενος φασισμός, που γυρίζει τη λογική με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω για να αποδείξει ότι η δική μου στάση είναι ρατσιστική και φασιστική!

Ε, λοιπόν, αν για κάτι τέτοια νιώθουν υπερήφανοι και θεωρούν ότι είναι... θέμα παιδείας το να το αποδεχτώ, τους δηλώνω για άλλη μια φορά απαίδευτος, στούρνος, ντουβάρι!
Γιατί η παιδεία που μου έδωσαν οι δάσκαλοί μου και οι γονιοί μου ήταν... από άλλον πλανήτη, μακριά από τον δικό τους!
==============================

Ο εαυτός μου με γράφει μεγαλοπρεπώς στα παπάρια του και γκουγκλάρει...

Panagiotis Karystinos

Να, εδώ. 
Κοιτάζω μια εκδήλωση που κάνει το ξεκίνημα. 
Διαβάζω τον τίτλο: 
"Από την Τσετσενία μέχρι τα ελληνικά Pride
Πως θα φτάσουμε σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις;
".
Λέω στον εαυτό μου: 
"Ομορφάντρα μου, είναι ώρα να σταματήσεις. Κλείσε σε παρακαλώ την...
καρτέλα."
Ο εαυτός μου αρνείται. Διαβάζει παρακάτω, και βλέπει πως γκεστ σταρ είναι ένας lgbt ακτιβιστής από τη Ρωσία. Κάνω ένα συνειρμό για το πώς ακούγεται η λέξη 'ακτιβιστής' στα αφτιά των Ρώσων και Ουκρανών συντρόφων, και διατάζω με μεγαλύτερη ένταση τον εαυτό μου - που έχει ήδη πάρει κόπι το όνομα τού τύπου και ετοιμάζεται να το γκουγκλάρει: "Κλείσε ΤΩΡΑ την καρτέλα."
Ο εαυτός μου με γράφει μεγαλοπρεπώς στα παπάρια του και γκουγκλάρει. Βρίσκει αρθρογραφία του στο όπεν ντιμόκρασι, και τον ίδιο να συμμετέχει σε διαδήλωση ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία. Κάπου εκεί τού αρπάω το ποντίκι από το χέρι και κλείνω τις σχετικές καρτέλες πριν προλάβει να διαβάσει τι γράφουν.
===============

Υπερηφάνειες (Gay Pride) και δικαστήρια...



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ο Τσαλακωτός νοιώθει περήφανος στην τοποθεσία gay.
Κάπου έπρεπε να νοιώθει περήφανος κι αυτός.
Κι αφού στο υπουργείο του δεν υπάρχει τίποτα για να μπορεί να υπερηφανευτεί, στράφηκε στις εξωκυβερνητικές δραστηριότητες.

Επίσης κάποιοι λένε πως νοιώθει περήφανος που ακόμα διατηρεί την καρέκλα του παρά τις δηλώσεις του για το αφορολόγητο, την παραίτησή του αν μειωθεί κάτω από τα 9.000 ευρώ, και άλλες τέτοιες ανωριμότητες.
Λένε ακόμα πως νοιώθει ιδιαίτερα περήφανος αφού είναι το πρώτο αριστερό -κατά δήλωσή του- τσουλάκι του γερμανικού οικονομικού νεοναζισμού, το πρώτο αριστερό οικονομικό νεοφασιστάκι που υποκλίνεται και ορκίζεται στις αγορές, στους δείκτες των χρηματιστηρίων, και εν γένει στον νεοφιλελευθερισμό.

Όλα αυτά όμως δεν μπορεί παρά να είναι κακοήθειες, αφού ο ίδιος δεν έχει δηλώσει να νοιώθει περήφανος κάπου αλλού παρά στην περιοχή gay pride.

Απ΄ την άλλη ο  βεληΓκίκας νοιώθει περήφανος στην τοποθεσία δικαιοσύνη.
Τον θυμόμαστε όλοι εκείνον τον εξαιρετικό τραπεζίτη που με "υπευθυνότητα" υπηρέτησε το Δημόσιο,  στέλνοντας στο εξωτερικό και κατά την διάρκεια της υπουργικής του θητείας 362.417 ευρώ με 56 μεταφορές κεφαλαίων και με ποσά που κυμαίνονταν από 7.700 έως 9.800 ευρώ, διότι για ποσά άνω των 10.000  ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο λαμπρός αυτός οικονομολόγος και πολίτης, προφανώς από ζήλεια, σύρθηκε στα δικαστήρια γιατί, λέει, δεν υπέβαλλε δήλωση περιουσιακής κατάστασης ούτε πριν, ούτε κατά την διάρκεια που ήταν υπουργός.
Ο άνθρωπος όμως, καθώς απολογήθηκε και στο δικαστήριο, αφ' ένός είχε πολύ δουλειά στο υπουργείο, και αφ' ετέρου δεν ήξερε, δεν γνώριζε βρε αδελφέ πως ήταν υποχρεωμένος να καταθέσει τέτοιες δηλώσεις, πράγμα που η υπερήφανη (pride) δικαιοσύνη δέχτηκε ως λογικό και τον αθώωσε.

Προφανώς κι εμείς μάλλον πρέπει να αγνοούμε -αν και απαγορεύεται- πως κάποιος άλλος παράλληλος νόμος θα "τρέχει", που παρέχει το δικαίωμα άγνοιας νόμου μόνο για τους τραπεζίτες, ή τους υπουργούς, ή και για τους δύο, ιότι για όλους τους υπόλοιπους πολίτες Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Η δικαιοσύνη πρέπει να αισθάνεται και αυτή εντελώς περήφανη.
Του χρόνου θα έχει και δικό της άρμα στην Gay Pride: μία δικαστική έδρα που την σέρνουν δολλάρια και ευρώενώ επάνω δικαστές με σκουφάκια και στρινγκ θα πετούν στους απλούς πολίτες ποινές, και στου δωσίλογους και προδότες λουλούδια.

Δεν πρέπει όμως να παραπονιόμαστε.
Μ' αυτά και μ' αυτά, οι κρεμάλες έρχονται, όλο και πιό κοντά!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
======================

H χούντα Ποροσένκο στο δρόμο του εκδημοκρατισμού με gay pride!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ένα μεγάλο και σοβαρό βήμα για την εναρμόνιση με τις αρχές και τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και τα...
"ανθρώπινα δικαιώματα" της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" (Ε.Ε.) έγινε στο Κίεβο με τη μεγαλειώδη καρναβαλική παρέλαση του gay pride 2017.

Παρότι στα τέλη του 2016 δεν έγινε δεκτή η νομοθετική παρέμβαση της χούντας Ποροσένκο για την "ένωση προσώπων του ιδίου φύλου", γιατί συναντάει ρητή Συνταγματική απαγόρευση.
Επίσης απορρίφθηκε για τους ίδιους λόγους η συνυπογραφή της "Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης" (2013) που συμπεριλαμβάνει και τις διακρίσεις "σεξουαλικού προσανατολισμού".
Φέτος η καρναβαλική παρέλαση των ομοφυλοφίλων σημείωσε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή περίπου 4.000 ατόμων, αλλά υπό την προστασία 5.500 αστυνομικών του νεοναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας.


Τα μέτρα ασφάλειας της παρέλασης των ομοφυλόφιλων ήταν δρακόντια μιας και υπήρχε μαζική συμμετοχή ξένων αντιπροσωπειών.
Οι πρεσβευτές των ΗΠΑ, Ισραήλ, Μεγάλης Βρετανίας και Καναδά είχαν τεθεί επικεφαλής των αντιπροσωπειών τους, αλλά και το παρών έδωσαν κι οι αμέτρητες Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία κι ειδικότερα αυτές του φιλάνθρωπου επιχειρηματία Σόρος..
Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Ευρωπλατεία" (Euromaidan), το κύμα διαδηλώσεων στην Ουκρανία, το οποίο ξεκίνησε τη νύχτα της 21ης Νοέμβρη 2013 με κύριο αίτημα την ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε., και που οδήγησε στο πραξικόπημα κι εγκαθίδρυση νεοναζιστικού καθεστώτος από την Ευρώπη, υποστηρίχτηκε από το ουκρανικό Lgbtqi (διεθνές κίνημα ομοφυλοφίλων) που στήριξε και στηρίζει τους σημερινούς πραξικοπηματίες.

Παρόλα αυτά δεν έλειψαν επεισόδια -έγιναν και δεκάδες συλλήψεις- που προκλήθηκαν από ακροδεξιές κυβερνητικές ομάδες, που παρά τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους συναντούν τεράστιες δυσκολίες να επικοινωνήσουν αυτή την νέα πολιτική "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στους οπαδούς και ψηφοφόρους τους.
Μάλλον χρειάζεται κι ο Ποροσένκο τον δικό του Ευκλείδη Τσακαλώτο, μιας και παραμένει ισχυρό προαπαιτούμενο από μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης η νομοθεσία υποστήριξης των ομοφυλοφίλων ως προϋπόθεση να συμπεριληφθεί η Ουκρανία στο καθεστώς Schengen, για ελεύθερη διακίνηση των Ουκρανών στην Ε.Ε.
Το νεοναζιστικό καθεστώς Ποροσένκο δεν έχει μόνον ν' αντιμετωπίσει την πείνα και εξαθλίωση των Ουκρανών, αλλά έχει μπροστά του αγώνες ώστε να κατοχυρωθούν τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων, απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθει στην πολιτισμένη, δημοκρατική κι αναπτυγμένη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κι αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος γιατί δεν αρκεί η "ένωση" (γάμος μεταξύ δύο ίδιων φύλων) -άλλωστε δεν τους ζητούν να γίνουν Κολομβία, όπου πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος για τον γάμο μεταξύ τριών ατόμων του ίδιου φύλου-, μιας κι ακολουθεί θεσμοθέτηση στα σχολεία του "μαθήματος για τις Έμφυλες Ταυτότητες”, το οποίο είναι υποχρεωμένη η κάθε πολιτισμένη ευρωπαϊκή κυβέρνηση να εισαγάγει στα σχολεία αφού αποτελεί ευρωπαϊκή Οδηγία και φυσικά η "τεκνοθεσία"...

Σχετικό: Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!
============


Σιγά που θα άφηνε ο Μπουτάρης να του βγουν μπροστά ο Τσακαλώτος με τον Ποροσένκο!


Σχετικά:
- Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!
=========================

20 Ιουν 2017


Γέμισε ο κόσμος ..υπερήφανους!!!

Σχετική εικόνα

Παλαιοτέρα ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης είχε πει σχετικά με την  «Παρέλαση Υπερηφάνειας» των ομοφυλόφιλων ότι “Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ''είμαι περήφανος που έχω αυτιά''. Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά.» 



Το έντυπο της πολιτικής ορθότητας, Lifo, κριτίκαρε τον κ. Σιμαρδάνη γι’ αυτή του τη δήλωση, επιχειρηματολογώντας ότι επιβάλλεται οι ομοφυλόφιλοι να αισθάνονται υπερήφανοι λόγω των..
διώξεων και των διακρίσεων που έχουν υποστεί.



Το ερώτημα εδώ είναι γιατί τότε, η Lifo και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις, δεν είναι υπέρ των εθνικών παρελάσεων, δεν έχουν οι Έλληνες υποστεί διώξεις και διακρίσεις σχεδόν σε όλη την  διάρκεια της ιστορίας τους; 



Είμαι σίγουρος ότι η Lifo θα απαντούσε ότι η εθνική ταυτότητα και υπερηφάνεια είναι ξεπερασμένες έννοιες, εκτός βέβαια αν αυτοί που τις επικαλούνται τυγχάνουν να είναι Σκοπιανοί, όποτε σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσικό να αισθάνονται υπερήφανοι για μια εθνική ταυτότητα που κάθε σοβαρός ιστορικός στον πλανήτη κατανοεί ως μια άκρως γελοία και ιδιαίτερα πρόσφατη μυθοπλασία. 



Αν ανήκεις στο προοδευτικό κατεστημένο, μπορείς να λες ό,τι θέλεις, μπορείς να αλλάζεις του κανόνες κριτικής και επιδοκιμασίας ανάλογα με τις πολίτικες ανάγκες και επιδιώξεις σου. 



Φαντασθείτε ένα κοινό πολίτη να πηγαίνει στο δικαστήριο και να έχει ως κύριο επιχείρημά του την άγνοια του νόμου. Το προοδευτικό κατεστημένο θα ούρλιαζε για τον «Ελληναρά» που ακόμα δεν έχει μάθει να συμπεριφέρεται ως ένας σύγχρονος Ευρωπαίος πολίτης. 

Εκτός αν αυτός ο «Ελληναράς» είναι ο πρώην υπουργός οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, οπότε σ’ αυτή την περίπτωση τα προοδευτικά ΜΜΕ επευφημούν την αθώωση λόγω άγνοιας του νόμου. 



Φαντασθείτε τενδεχόμενο που ένας Κρητικός είχε σκοτώσει ένα παιδί με μια «στραβή» μπαλοθιά, πόσα θα είχαμε ακούσει αυτές τις μέρες για τον πρωτογονισμό και τα βάρβαρα έθιμα των Ελλήνων. 

Αλλά η «στραβή» προήλθε από έναν Ρομά, οπότε το προοδευτικό κατεστημένο δεν είχε και πολλά να πει για το συγκεκριμένο περιστατικό.  



Αν εκφράζεις το προοδευτικό κατεστημένο μπορείς να λες ό,τι θέλεις. 



Η πραγματικότητα είναι μια εύκαμπτη ύλη και υπάρχει για να προσαρμόζεται στις αναγκαιότητες της πολιτικής ορθότητας. Η ομοιομορφία πολιτικής σκέψης που ανθεί σε δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, ριάλιτι σόυ, εβδομαδιαία περιοδικά, το ραδιόφωνο μέχρι και το δημοτικό και το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα σκέψης που δεν επιδέχεται ακόμα και τους πιο στοιχειώδεις κανόνες μια λογικής εξέτασης. 



Ναπολέων Λιναρδάτος
===============

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Η ετεροφοβία οδηγεί στο φασισμό...

"Ζήτω το αιδοίο"
Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Έγραφε ο Φρίντριχ Ένγκελς στον Καρλ Μαρξ, πριν από σχεδόν 150 χρόνια, τον Ιούνη του 1869,
μεταξύ άλλων πως "Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος... Εσύ και εγώ είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε σε είδος τους νικητές.... Αλλά οι νέοι;... Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]..." (Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…).
Άραγε οι κλασικοί του Μαρξισμού μπορούσαν να διανοηθούν -ή είχαν ικανότητες Πυθίας;- ότι αυτό έγινε χθες πράξη στην πρωτεύουσα του Λατίου (Lazio) της Ιταλίας, την πόλη της Λατίνα, την Ευρωπαϊκή Ένωση του ευρώ και των "δημοκρατικών κατακτήσεων";

Χθες λοιπόν, στη Λατίνα διεξήχθη η καρναβαλική παρέλαση "Gay Pride". Ένας πολίτης είχε αναρτήσει από ημέρες στο μπαλκόνι του σπιτιού του ένα πανό με την επιγραφή "Ζήτω το μ@υνί" (W la fica). Χθες, ημέρα της παρέλασης του "Gay Pride" δέχθηκε την "επίσκεψη" των αρχών κι οι... καραμπινιέροι με μια αστυνομική επιχείρηση τον υποχρέωσαν να κατεβάσει το πανό, σύμφωνα με τον "αντιρατσιστικό" νόμο, που όπως και στην Ελλάδα μιας κι είναι υποχρεωτική Ευρωπαϊκή Οδηγία προς τις εθνικές νομοθεσίες, περιλαμβάνει και το αδίκημα της "ομοφοβίας".
Ο γενναίος Ιταλός πολίτης και φουλ ερωτευμένος με την σύντροφό του, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ:
"Δεν είμαι ομόφοβος. Θέλησα να διακηρύξω το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Κατανοώ ότι η επίμαχη λέξη [μουνί] προκαλεί βαθύτατα, αλλά απόψε [στο gay pride] τι θα συναντήσουμε; Δεν έχω κι εγώ το δικαίωμα να εκφράσω ελεύθερα τη δική μου σεξουαλική προτίμηση; Η πράξη μου είναι προκλητική για να υπογραμμίσω πως ζούμε σε έναν κόσμο πλούσιο σε υποκρισίες. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ομοφυλόφιλου κι ενός ετερόφυλου; Καμία! Γιατί πρέπει να κατασκευάζουμε μειονότητες; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι προσωπική υπόθεση. Γιατί να γίνει διαδήλωση ομοφυλόφιλων; Το σημερινό πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό σύστημα είναι προκλητικό και μας καθοδηγεί στην ομοφοβία. Εγώ δεν είμαι ομόφοβος και για την ισότητα των 'φύλων' θέλησα να εκφράσω έτσι την άποψή μου. Δυστυχώς η δική δυνατότητα ελευθερίας για να εκφράσω τη δική μου θέση κράτησε πολύ λίγο και με ανάγκασαν να αφαιρέσω το πανό. Σε μια χώρα που αυτοχαρακτηρίζεται ελεύθερη και κυρίαρχη, αυτό που συνέβη μου φάνηκε πολύ παράξενο...".
Στο χώρο της "οπισθοδρομικής" αριστεράς, αυτούς που χαρακτηρίζουν "σταλινικούς" κι ενάντιους στα προτάγματα της "νέας μεταρρυθμιστικής και δικαιωματικής ευρωπαϊκής αριστεράς", το θέμα έλαβε κωμικές διαστάσεις κι έγινε viral-τρολάρισμα, στην ορολογία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με
κύριο σύνθημα: "Εδώ γ@μ@@ν αρσενικούς και συ γυρεύεις νύφη".
Βέβαια το πρόβλημα παραμένει. Τους ετερόφυλους ή ετεροσεξουαλικούς, άνδρες και γυναίκες, αυτούς που επιλέγουν ως σεξουαλική συμπεριφορά, την ερωτική έλξη κι επαφή μεταξύ ατόμων του αντίθετου φύλου, ποιος θα τους προστατεύσει;
Οι ετερόφυλοι δεν έχουν κι αυτοί το δικαίωμα της "περηφάνιας";

...και η χθεσινή καρναβαλική παρέλαση του gay pride στη Λατίνα είχε κεντρικό σύνθημα: "ο έρωτας δεν μισείτε", αλλά μάλλον όταν είναι ομοφυλοφιλικός.
Έτσι οι "διεθνιστές" της "μεταρρυθμιστικής αριστεράς" μαζί με την πεφωτισμένη δεξιά οικοδομούν τον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό" (δες: Να ζεις σημαίνει να είσαι Αντάρτης...), ότι πιο χυδαίο, σοβινιστικό, εθνικιστικό και νεοναζιστικό φαινόμενο "κυκλοφορεί" στον πλανήτη.
Τουλάχιστον στην Ελλάδα έχουμε προχωρήσει περισσότερο στο θέμα και δεν είχαμε σημαντικές παρεκκλίσεις στα δικά μας πολιτιστικά δρώμενα gay pride υπερηφάνειας:

Σχετικά:
- Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…
==============

Έλα μουνί στον τόπο σου... 25 διορισμένοι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την (τηλεοπτική) Ελληνοφρένεια για σεξισμό...

25 νεοφασίστες και νεοφασίστριες βολευτές και βολευτίνες με "αριστερό" φερετζέ ενοχλήθηκαν από την ανωτέρω "σεξιστική" παρουσία... Θέλουν να μας σώσουν από τέτοια χυδαία σεξιστικά μηνύματα...
Τα νεοναζιστικά βολεμένα και καλοταϊσμένα φίδια είναι φυσικά περήφανοι και περήφανες για το...
μη σεξιστικό καρναβάλι...
Οι βολευτές των "δικαιωμάτων"  είναι περήφανοι/ες για το μπουρδέλο τους... κι απαιτούν από το ΕΡΣ να λάβει μέτρα...
Εδώ κάνουν την αμερικανοκίνητη χούντα να φαντάζει ως μαρξιστική λενινιστική!


 
Για να τους θυμόμαστε, μιας κι ενδιαφέρονται να μην περνάνε "σεξιστικά" μηνύματα στην κοινωνία και τα παιδιά μας:
Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)
Δρίτσας Θεόδωρος
Δριτσέλη Παναγιώτα
Δουζίνας Κωνσταντίνος
Εμμανουηλίδης Δημήτριος
Ιγγλέζη Κατερίνα
Θελερίτη Μαρία
Καββαδία Ιωαννέτα (Αννέτα)
Καραγιαννίδης Χρήστος
Καστόρης Αστέριος
Κατσαβριά- Σιωροπούλου  Χρυσούλα
Κουράκης Αναστάσιος (Τάσος)
Κυρίτσης Γεώργιος
Μανιός Νικόλαος
Μπαλαούρας Γεράσιμος (Μάκης)
Πάλλης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Χριστόφορος
Παρασκευόπουλος Νικόλαος
Ρίζος Δημήτριος
Σπαρτινός Κωνσταντίνος
Σταματάκη Ελένη
Σταμπουλή Αφροδίτη
Τζούφη Μερόπη
Σκούφα Ελισσάβετ-Μπέττυ
Χριστοδουλοπούλου Αναστασία (Τασία)
 

Σχόλια