Ομοφοβίστε μας κι αφήστε μας!..

blogger: είχα υποσχεθεί να μην ασχοληθώ άλλο με το προβοκατόρικο θέμα των "έμφυλων ταυτοτήτων", αφού δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι χρησιμοποιείται για μας αποπροσανατολίσει, o mandatoforos.blogspot.gr  όμως έχεις κέφια...

Είναι προφανές ότι δεν ξέρουμε πιά τί μας φταίει. Έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως.
     Εδώ καίγεται ο κ@λος μας εδώ κι επτά χρόνια με την αισχρή προδοσία του πολιτικού κόσμου της χώρας,
     ..με την εθνική μειοδοσία των μνημονίων και των αποικιοκρατικών
συμβάσεων-σκανδάλων τύπου Fraport,
     ..με την καταπάτηση κάθε έννοια νομιμότητας, καθώς καταπατούνται βασικοί όροι και κανόνες του Συντάγματος,
     ..κι εμείς ασχολούμαστε με το ελάχιστο των ελαχίστων θέμα των σχολίων ενός αποσυρμένου πιά καλού ποδοσφαιριστή, σχετικά με την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια.

     Το ίδιο το θέμα είναι σοβαρό, σοβαρότατο. Αλλά αντί να σχολούμαστε με την ουσία, ασχολούμαστε να κατηγορούμε τον κύριο Τσιάρτα ως ομοφοβικό, ή όχι.
     Και η ουσία εδώ έχει δύο σκέλη:

     Πρώτον: Μπορείς να θεωρήσεις ένα παιδί ως ψυχολογικά και λογικά ώριμο και συγκροτημένο άτομο στα 15 του, ώστε να του δώσεις την δυνατότητα -και μάλιστα με τόσο συνοπτικές και εύκολες διαδικασίες- να επιλέξει την δραματική και καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή του επιλογή της αλλαγής φύλου;
     Αν είναι τόσο ώριμο στην ηλικία των 15 για τόσο δραματικές αποφάσεις, γιατί η πολιτεία δεν το θεωρεί ώριμο για να ψηφίσει, ή για ν' αποκτήσει δίπλωμα αυτοκινήτου,
     ..ή -το σπουδαιότερο- σε περιπτώσεις παραβατικής συμπεριφοράς του, γιατί ο νόμος το θεωρεί ανήλικο και το αντιμετωπίζει -πολύ σωστά- με άλλα μέτρα και σταθμά τόσο στην κρίση όσο και στην τιμωρία του, απ' ό,τι έναν ενήλικα;
     Ο νόμος λοιπόν που προωθείται, ως προς αυτό το σκέλος, δεν έχει καθόλου την έγνοια να λύσει κάποια κοινωνικά προβλήματα, παρά θέλει να καρπωθεί εντυπώσεις και πολιτικά οφέλη από την πολύ άγουρη ηλικία των 15, καθώς και απ' την ομάδα των ημιμαθών θολοκουλτουριαραίων που όλο και μεγαλώνει μέσα στην Ελλάδα της κρίσης και της ηθελημένης μη-παιδείας,
     ..κάνοντάς τους εν δυνάμει οπαδούς και φηφοφόρους μιάς fake Αριστεράς που κακοποιεί συνταξιούχους, ανέργους και μικροεπιχειρηματίες, αλλά χαϊδεύει ομοφυλόφιλους και κάθε λογής αποκλίνοντες.
     Διότι:

     Δεύτερον:  Ναι. Η ομοφυλοφιλία είναι απόκλιση.
     Αρκετά πιά μ' αυτή την πατέντα της "ομοφοβίας".  Όποιος τολμάει να αρθρώσει μία λογική άποψη σπεκουλάρεται και λασπώνεται ώς ομοφοβικός, ή ως τέρμα δεξιός ή ποιός ξέρει τί άλλο.
     Και η άποψη η λογική λέει πως η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική απόκλιση. ΔΕΝ είναι το φυσιολογικό.
     Τον κ@λο τους να βαρούν κάτω όσοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
     Αν ήταν φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά η ομοφυλοφιλία δεν θα υπήρχε συνέχεια κανενός έμβιου είδους στον πλανήτη. Και άλλωστε δεν θα υπήρχε η ανάγκη παρουσίας δύο φύλων σε όλο το ζωϊκό βασίλειο.
     Τέρμα, τελεία και παύλα.
   
     Κι εδώ κάπου υπεισέρχεται η παράνοια της διαφήμισης μιάς αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς.
     Τί gay parade, τί διαμαρτυρίες συμπαράστασης, τί Athens Pride, τί στον Καιάδα όσους διαφωνούν, τί χλαπαταγή!
     Δηλαδή και καλά είσαι πού είσαι αποκλίνων στην σεξουαλική σου συμπεριφορά. Πρέπει να το κάνεις σημαία; Υπερηφάνεια; Παρέλαση
      Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε κι εμείς περήφανοι για σένα; Να μην έχουμε άποψη περί της ορθότητας της επιλογής σου; Άποψη λέμε, όχι να σου επιβάλουμε τί θα κάνεις και τί όχι. Δικός σου λογαριασμός.
     Όπως άλλωστε και λογαριασμός του φετιχιστή, του μαζοχιστή, του οπαδού του Αυνάνα, του ουρολάγνου, του κοπρολάγνου, του γεροντόφιλου, και τόσων άλλων σεξουαλικών αποκλίσεων (παραφιλίες ονομάζονται επιστημονικά οι κάθε λογής σεξουαλικές αποκλίσεις απ' την πιό ανώδυνη ως την πιό επικίνδυνη όπως είναι η παιδοφιλία, ο σαδισμός, η εφαψιμανία, η επιδειξιομανία και πάει λέγοντας), για τις οποίες όσο δεν βλάπτουν τους άλλους δεν μας πέφτει λόγος.
     Τότε να κάνουμε και παρέλαση για τους φετιχιστές. Και τους λάτρεις του αυνανισμού. Και συμπαράσταση για τους ηδονοβλεψίες.
     Να βάλουμε κι από έναν μαζοχιστή σε κάθε πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο των καναλιών, που έχουν κατακλυστεί από ομοφυλόφιλους (κάθε εκπομπή κι από κανα δυό),
     ..να μαζοχίζονται μπροστά μας να γουστάρουμε.
     Έτσι, για να διαφημίζουμε ως φυσιολογικό και πλειοψηφικό τί; Την απόκλιση και την μειοψηφία.

     Αν αυτό είναι λογική, αν δεν τάχουμε χάσει ακόμα, οκ. Συμφωνούμε.
     Ας συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε αν είναι ομοφοβικός ή όχι ο κάθε κύριος Τσιάρτας.
     Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
     Αλλά αυτό το έχουμε διαπιστώσει και απ' αλλού!.. ΠΗΓΗ
----------
  1.  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10799
  2.  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/10/guerre-aux-cons-paix-aus-trous-de-cul.html
  3. Οι ετεροφοβικές λούγκρες δεν κάλεσαν στην επιτροπή της βουλής την ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!
  4.  Θέσεις της Π.Ε.Ε.-ΕΝΩ.ΨΥ.Π.Ε. για το Σχέδιο Νόμου «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - άρθρο 3- Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού»
  5.  
  6. Τα πουστάκια της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" κατέβασαν από το f/b τα σχόλια Τσιάρτα!

    ...ο Ευκλείδης του... μαρξισμού και... της Black Rock

     

    Τσακαλώτος (ο Ευκλείδης του... μαρξισμού και... της Black Rock): "Το νομοσχέδιο για την ταυτότητα του φύλου είναι ένα αμιγώς φιλελεύθερο νομοσχέδιο και από αυτά που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση μπορεί να διαχειριστεί το μνημόνιο, αφήνοντας συγχρόνως προοδευτικό αποτύπωμα".
    Μάλιστα. Τι μας λέει ο... μαρξιστής? Ότι αυτή η κυβέρνηση (της... "αριστεράς" ντε) μπορεί άνετα... να μας πηδάει με μνημονιακά μέτρα και ταυτόχρονα να αφήνει "προοδευτικό αποτύπωμα"... με μια δικαιωματική αλλαξοκωλιά (και... κλάματα χαράς τα ΦΕΚόσιτα για τα μιστά που απολαμβάνουν λόγω... αποτυπώματος)!!!
    ============

    Τσίπρας, Τσακαλώτος, Πολάκης, Καρανίκας, Κατρούγκαλος κάνουν δήλωση αλλαγής φύλου...

    Nikos Roussis
    Επαγωγικός συλλογισμός:
    *Τις γυναίκες δεν τις χτυπάς ούτε μ' ένα τριαντάφυλλο.
    * Τσίπρας, Τσακαλώτος, Πολάκης, Καρανίκας, Κατρούγκαλος κάνουν δήλωση αλλαγής φύλου.
    Αρα, το βρωμόξυλο θα το γλυτώσουν!
    Ναι, λέει ο άλλος που δεν είναι και πολύ της "Λογικής": Θα μπορούμε όμως να τους γαμήσουμε.
    ==================

    Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017


    ΣΟΚ δήλωση Μιχελογιαννάκη που ακόμη δεν έγινε υπουργός...

    Μιχελογιαννάκης: "Με βρίσκει αντίθετο η αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15"
    Κωλομπαρίδης: "Μωρέ και φύλο ν' αλλάξεις, περούκα και φουρώ να βάλλεις, δεν πρόκειται εσύ να βρείς γαμιά"
    Επαέ, μωρή καραφλή συριζομουνόψιρα
    =============

    Αλλαγή φύλου... Τι προβλέπει και τι αγνοεί - Προβληματισμοί και ενστάσεις από επιστημονικές ενώσεις...

    Τρέχω να με δηλώσω Μόνικα Μπελούτσι!

    Ρε κωλοτρυπίδες της παγκοσμιοποίησης... σε 15χρονο παιδί απαγορεύεται να παρακολουθήσει ακατάλληλη ταινία στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, αλλά μπορεί να αλλάζει φύλο!

    Ρε πούστη μου... η κωλοτρυπίδα του εκατομμυριούχου Τσακαλώτου έχει την ίδια σημασία με την Οκτωβριανή Επανάσταση!

    Σαράντος Καργάκος για ν/σ αλλαγής φύλου: «Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα»

    Σε μια δήλωση γροθιά στο στομάχι προχώρησε ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, αναφορικά με το ν/σ για το δικαίωμα αλλαγής (διόρθωσης) φύλου, ακόμα και από την παιδική ηλικία των 15 ετών, που ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή.
    Πιο συγκεκριμένα ο Σ.Καργάκος δήλωσε:
    «Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Εθνους.
    Σπεκουλαδόροι  κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας».
    Ὁ ιστορικός, φιλόλογος καί δοκιμιογράφος κ. Σαράντος Ἰ. Καργάκος, γεννήθηκε τό 1937 στό Γύθειο Λακωνίας. Ακολουθεί το βιογραφικό του με τον πολυτονικό τρόπο γραφής που χρησιμοποιεί ο ίδιος.
    Στή διάρκεια τοῦ Ἐμφυλίου ἐγκαταστάθηκε στήν Ἀθήνα.
    Σπούδασε, ἐργαζόμενος ἀπό μαθητής, Κλασσική Φιλολογία στό Πανεπιστήμιο Ἀθηνῶν, ὅπου εἶχε τρίτος εἰσαχθεῖ χωρίς νά τοῦ δοθεῖ ὑποτροφία.
    Πρωταγωνίστησε στό φοιτητικό κίνημα τῶν ἐτῶν 1961-1963 καί ὑπῆρξε εἰσηγητής τοῦ 15% γιά τήν παιδεία.
    Ἐργάστηκε ἐπί 35 ἔτη στά μεγαλύτερα ἰδιωτικά ἐκπαιδευτήρια τῶν Ἀθηνῶν καί στούς μεγαλύτερους φροντιστηριακούς ὀργανισμούς, στούς ὁποίους πάντα ἦταν ἱδρυτικό μέλος («Ἡράκλειτος», «Ἀριστοτέλης»).
    Στίς 19 Μαρτίου 1969 παραιτήθηκε ἀπό τήν ἰδιωτική ἐκπαίδευση (Λύκειο Μπαρμπίκα), ἀρνούμενος νά εκφωνήσει τόν «προκατασκευασμένο» λόγο γιά τήν Ἐθνική Ἐπέτειο.
    Δύο φορές τό στρατιωτικό καθεστώς ἔβαλε λουκέτο στόν φροντιστηριακό ὀργανισμό στόν ὁποῖο ἦταν ἱδρυτικό μέλος («Ἡράκλειτος»).
    Ἐξακολουθεῖ νά συνεργάζεται μέ τά περιοδικά «Εὐθύνη» καί «Νέμεσις» καί τίς ἐφημερίδες «Ἑστία» καί ἡ «Σφήνα». Ἐπί τετραετία ὑπῆρξε ἀρθρογράφος καί λογοτεχνικός κριτικός τῆς ἐφημερίδας «Ἐλεύθερος Τύπος» καί «Τύπος τῆς Κυριακῆς». Ὑπῆρξε ἐπίσης ἀρθρογράφος καί κριτικός τῆς ἐφημερίδας «Ἡ Ἀπόφαση» καί παλαιότερα συνεργάτης τῆς «Καθημερινῆς» καί τῆς «Ἀπογευματινῆς».
     Ἔχει δημοσιεύσει 75 βιβλία. Ἀπό αὐτά ξεχωρίζουν οἱ γλωσσικές μελέτες «Ἀλαλία, ἤτοι τό σύγχρονο γλωσσικό μας πανόραμα» (Gutenberg1986) και «Ἀλεξία, γλωσσικό δρᾶμα μέ πολλές πράξεις» (Gutenberg1993) καί οί συλλογές δοκιμίων «Προβληματισμοί, ἕνας διάλογος μέ τούς νέους» (6 τόμοι, ἐκδ. Gutenberg).
    ===========

    Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017


    Διεμφυλική Ευρώπη..

         "Το δημοψήφισμα πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα της Ισπανίας, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί σύμφωνα με τη συνταγματική τάξη της Ισπανίας.",
         ..δήλωσε επανειλημμένα ο πρόεδρος-μπεκροκανάτα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
         ..υπονοώντας βεβαίως την ουδέτερη θέση της "Ένωσης" για την κυβερνητική τρομοκρατία που εξαπέλυσε ο ισπανός
    πρωθυπουργός εναντίον του λαού της Καταλωνίας.

         Λογικά σύμφωνα με αυτήν την ουδετερότητα, και όπως έγινε και όταν ο Μιλόσεβιτς είχε αρνηθεί στους κροάτες την ανεξαρτησία τους και την απόσχιση της Κροατίας,
         ..θα πρέπει τώρα το ΝΑΤΟ και με την σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε να βομβαρδίσει την Ισπανία, να συλλάβει τον Ραχόϊ, και να τον σύρει σε φυλάκιση και δίκη.
         Έτσι τουλάχιστον ως τώρα νοείται η ουδετερότητα της Ευρώπης και των διεθνών θεσμών.
         Τουλάχιστον όταν θίγονται μελλοντικά τους συμφέροντα και μεθοδεύσεις.

         Τώρα που ο ισπανός πρωθυπουργός είναι ένα απ' τα καλά δουλάκια της "Ένωσης",
         ..και τέλος πάντων μπορεί και από μόνος του να εξαπολύσει την "ενδεδειγμένη" βία και τρομοκρατία,
         ..οι Φαρισαίοι εγκληματίες νεοναζιστές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και οι λοιποί ετσιθελικοί θεσμοί της Ε.Ε., εφαρμόζουν ένα διαφορετικό σύστημα ουδετερότητας, πιό κοντινό στην σημασία του όρου,
         ..αλλά όσο πάει πιό απομακρυνόμενο από τους λαούς και την δημοκρατία. 

         Η "Ενωμένη" Ευρώπη δεν ολισθαίνει απλώς, δεν γλιστράει, δεν τρέχει, κουτρουβαλάει προς τον φασισμό,
         ..έναν φασισμό του 21ου αιώνα, διαφορετικό από κείνον του μεσοπολέμου που είχε αρχικά στηριχτεί από παραπλανημένους λαούς,
         ..έναν φασισμό που θελει να επιβληθεί εκ των άνω με δημοκρατικό μανδύα και με την λεοντή του μοντέρνου, του εγγυητή της προστασίας ενός διεθνισμού όχι ανθρωπιστικού, όχι κοινωνικού,
         ..αλλά καθαρά οικονομικού, τραπεζικού (χρηματοπιστωτικού), των λίγων, των ελαχίστων έναντι των πολλών, κατά του πληθυσμού ολόκληρης της ηπείρου.

         Μία δυστοπική ήπειρος που σύρεται με το ζόρι σε μιά λάθος ενοποίηση,
         .."ενοποίηση" που ξεκινάει απ' το χρήμα και τον πλούτο ή την φτώχεια,
         ..και όχι απ' τον πολιτισμό, τα κοινά σημεία και την εθελοντική κατανόηση μεταξύ των λαών. 

         Με τον εκτροχιασμό άρα αυτής της έννοιας της πραγματικά ενωμένης Ευρώπης, θα πρέπει οι λαοί να αντισταθούν έμπρακτα και δυναμικά,
         ..πρωταρχικά με ανυπακοή κα αμφισβήτηση των πλαστού κύρους και της νομιμοποίησης θεσμών τής "Ένωσης"  που δημιουργήθηκαν με υπογραφές πολιτικών και όχι με την συναίνεση των λαών της Ευρώπης,
         ..και συγχρόνως με την αμφισβήτηση της νομιμότητας των "νόμων" που οι κυβερνήσεις-φερέφωνα του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου επιβάλλουν στους πολίτες τους.

         Πρέπει επιτέλους να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από τους απατεώνες που αυτοαποκαλούνται "ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
         Πρόκειται για συμμορία που οδηγεί την ήπειρο και τους λαούς της στον νέο μεσαίωνα του φεουδαρχισμού των τραπεζών πιά,
         ..μέσω ενός ανομολόγητου πλην ορατού νεοφασισμού.

         Ας το συνειδητοποιήσουμε,
         ..και ας αντισταθούμε!.. 
    ================


    Ιστορικής σημασίας δήλωση Σκουρλέτη... στα χνάρια της Οκτωβριανής Επανάστασης

    Ρίγη ικανοποίησης και συγκίνησης στα θεωρεία της Βουλής, από τη δήλωση του τιτάνα της "αριστεράς"!
    Μετά την ψήφιση της αλλαγής φύλου στα 15, ο τιτάνας της "αριστεράς" κύριος Σκουρλέτης, συντάραξε την παγκόσμια κοινότητα με τη δήλωσή του κι έβαλε στη θέση τους το Μάρξ και Λένιν: ''Ιστορική μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο''.
    ===============================

      ===============

    Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017


    Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος...

    Η κερκίδα στη βουλή έχει άλλη άποψη...
    =================

    ============

    Τους 2.000.000 άνεργους και τους 1.500.000 350άρηδες (μισθός 350) τους έχουμε εδώ μπροστά μας...

    Ένα στα 15.000 αγόρια, και ένα στα 30.000 κορίτσια λένε οι ψυχίατροι ότι αισθάνονται πως ανήκουν στο άλλο φύλο. Δηλαδή το νταβαντούρι γίνεται για 666 τοιούτους και 333 πλακωτέτοιες σε βάθος τριών γενεών (για να αναπληρωθούν 10 εκατ κατοικοι της αγΕΛΑΝΤΑΣ). Τους 2.000.000 άνεργους και τους 1.500.000 350άρηδες (μισθός 350) τους έχουμε εδώ μπροστά μας. Τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις εδώ, τους... 850.000 ξενητεμένους... εκεί. Ε στο φινάλε ποιός τους γαμεί 1000 άτομα που έχουν πρόβλημα για το πως γεννηθήκανε;

     =============

    H Ελλάδα γιόρτασε χθες την Παγκόσμια Ημέρα του Κοριτσιού!

     ===============

    Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017


    Tην ψήφιση του Soro-νόμου επέβλεψαν για άλλη μία φορά άνθρωποι με αξίες...

    Του Σίμου Πετρόπουλου
    Tην ψήφιση του Soro-νόμου επέβλεψαν για άλλη μία φορά άνθρωποι με αξίες, με υπερηφάνεια και υπεράνω χρημάτων που δεν θα δούλευαν ποτέ εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών για να εξυπηρετήσουν τα...
    δικά τους προσωπικά συμφέροντα.
    Αισθάνομαι τόσο πλήρης με όσα συμβαίνουν στη χώρα που δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω από τον Άη Βασίλη.

     ==============

    Ζουράρις: Βασιλικότερος του Βασιλέως (ΣΥΡΙΖΑ)


    Ο Ζουράρις ξεπερνά και αυτήν την οξυδερκή ευρηματικότητα του Αρκά. Είναι ένας τέτοιος χαμαιλέοντας που αποτελεί ο ίδιος ζωντανή «ευρηματικότητα» του θορυβώδους γελοίου…
    Προβαίνει σε βροντερές δηλώσεις πολιτικής εμπορίας και καιροσκοπισμού, αλλάζει τις απόψεις του και τις πράξεις του το ίδιο ηχηρά, ανυψώνει την πολιτική του αθλιότητα σε «στάση ευθύνης» και το σκουλικήσιο στριφογύρισμά του γύρω από κυβερνητική εξουσία το βαπτίζει γενναιότητα…


    Με αυτά τα χαρακτηριστικά του χαμαιλέοντα και το «πάθος» του ανδρεικέλου, ο Ζουράρις ψηφίζει όλα τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ, Τα οποία εκτελεί αυτή η «αριστερή» κυβέρνηση…

    ΝΑΙ σε ΟΛΑ είπε, βροντερά και σ’ αυτό το «συμβόλαιο» της «αλλαγής φύλου» που διέταξαν οι πλανητικές μαφίες του χρήματος και τα διεθνή κέντρα εξουσίας…

    Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο για τον αχαλίνωτο αυτό πολιτικό τυχοδιώκτη και καιροσκόπο:
    Ζουράρις: Ο χαμαιλέοντας που έγινε θορυβώδης λακές του ΣΥΡΙΖΑ…

    Βρίσκεται εδώ:
    http://resaltomag.blogspot.gr/2016/03/blog-post_16.html


    Ζουράρις: Ο χαμαιλέοντας που έγινε θορυβώδης λακές του ΣΥΡΙΖΑ…



    Ο Ζουράρις ΠΑΝΤΑ υπήρξε ένας κάλπικος παράς. Ένας επιτήδειος έμπορας των εθνικών ζητημάτων και απέραντα καιροσκόπος και νάρκισσος.

    Ο Ζουράρις, όπως έχουμε υπογραμμίσει στο παρελθόν, πάντα υπήρξε ένας θορυβώδης χαμαιλέοντας που κατά περίσταση και …μελετημένα το έπαιζε λέοντας…


    Βεβαίως, από τη στιγμή που κατάφερε να βγει βουλευτής (ο διακαής του πόθος), οι …λεονταρισμοί σταμάτησαν. Ο Χαμαιλέοντας «μεταλλάχτηκε» σε πειθήνιο ανδρείκελο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Υπερψήφισε όλα τα δολοφονικά νομοσχέδια της κυβέρνησης και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο…

    Ακόμα διαφοροποιήθηκε και από το κόμμα που τον έβγαλε βουλευτή (ΑΝΕΛ) για δηλώσει, έτσι, πιο κραυγαλέα τη δουλική του υποταγή στην «αριστερή» κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων…

    Ο Χαμαιλέοντας που το έπαιζε λέοντας και …μεταμορφώθηκε σε θορυβώδη λακέ του ΣΥΡΙΖΑ


    Το νέο θορυβώδες και ελεεινό σώου λακεδισμού του Ζουράρι ακούστε το εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=uB1DB4jgf74


    Έχει απογειωθεί η βροντερή και δουλική του αυθάδεια:

    «Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Ανω Βολτά»!!!

    Κάθε σχόλιο πλέον είναι περιττό…

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενό μας. Γράφτηκε τον Ιούνιο του 2015 και βρίσκεται εδώ:
    http://resaltomag.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html


    Ζουράρις: Οι μάσκες πέσανε…



    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και του «ποταμιού»: Το νέο Μέτωπο του νεοφιλελεύθερου, δωσίλογου «εκσυγχρονισμού»…

    Από το Μέτωπο «δραπέτευσε» καιροσκοπικά ο Σαμαράς με τη ΝΔ: Με τέτοια φτηνά ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα επιχειρεί ο Σαμαράς να αντιπολιτευτεί και να πουλήσει ολίγον «πατριωτισμό»…


    Για να μην ξεχνάμε: Ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά που προώθησε πρώτη το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια, αυτό που τώρα καταψήφισε, καιροσκοπώντας ασυστόλως με στόχο την εξαπάτηση των αφελών…

    Αυτό, όμως, που πιθανότατα εξέπληξε πολλούς ήταν η στάση του Ζουράρι: Αυτός υπερψήφισε το νομοσχέδιο!!!

    Διπλή η «έκπληξη»:

    α). Διαχωρίστηκε από τους ΑΝΕΛ, το κόμμα με το οποίο «τρούπωσε» στη Βουλή (αγωνιζόταν επί χρόνια)!!!

    β). «Διαχωρίστηκε» από την χρόνια πρακτική του, αυτή του μέγα «εθνικού έμπορα»!!!

    Βεβαίως μπορεί να «πέσανε από τα σύννεφα» μόνο οι ειδωλολάτρες: Εκείνοι που ζουν με είδωλα και κατασκευάζουν είδωλα, εκείνοι που κρίνουν τους ανθρώπους από τα «πατριωτικά» σώου, τις βροντώδεις φράσεις και τους καταναλωτικούς εξυπνακισμούς…

    Ο Ζουράρις ΠΑΝΤΑ ένας κάλπικος παράς ήταν. Ένας επιτήδειος έμπορας των εθνικών ζητημάτων και απέραντα καιροσκόπος και νάρκισσος.

    Θορυβούσε «πατριωτικά» αλλά ΠΑΝΤΑ κρατούσε πεισματικά το στόμα του κλειστό πάνω στις πολιτικές αιχμές των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων: Μεταναστευτικό, Ιθαγένεια, Καλλικράτης, άλωση της Ορθοδοξίας, μουσουλμανική κατοχή και τα παιχνίδια που παίζονται με το μουσουλμανικό στοιχείο, Κάρτα του Πολίτη και πολλά άλλα…

    Έχει αποδεχτεί ακόμα και την «αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας για την εξόφληση του χρέους» ΚΑΙ τη ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του Αιγαίου με τον τούρκικο επεκτατισμό…

    Γνωστές ακόμα και οι πολιτικές του πτήσεις:
    Υποψήφιος το 2000 με το ΚΚΕ, υμνητής του τηλεοπτικού κόμματος Αβραμόπουλου («θα έσπαγε το δικομματισμό»), συνύπαρξη με τον Παπαθεμελή, μετά στη «Σπίθα» του Μίκη και τελευταίως με τους ΑΝΕΛ: Εδώ …πέτυχε το στόχο, βγήκε βουλευτής…

    Από το 2010 μιλήσαμε για αυτόν τον κάλπικο παρά. Διαβάστε το άρθρο: Μην τσιμπάτε τα δολώματα.
    ΕΔΩ:
    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5250


    Καμιά έκπληξη, συνεπώς, για τον Ζουράρι. Τώρα πούλησε και το κόμμα που τον έβγαλε βουλευτή. Στοχεύει πιο ψηλά με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Μόνο που ο άμοιρος, μέσα στο ναρκισσιστικό του οίστρο, δεν αντιλαμβάνεται ότι η περίοδος που ζούμε σπάει κόκκαλα και γκρεμίζει με πάταγο τις αυταπάτες και τα είδωλα…

    Και τιμωρεί σκληρά τα ασπόνδυλα, τους καιροσκόπους και τους «εθνικούς» εμπόρους…

    ===================


    Μπαμπά, είμαι η πριγκίπισσα σου;

     Ναος της "Δημοκρατίας"... όπως αρέσκονται να χαρακτηρίζουν τη "βουλή των Ελλήνων"...Τι σύμπτωση... την ίδια ημέρα η "Παγκόσμια Ημέρα του Κοριτσιού" για τον ΟΗΕ... την παγκόσμια κοινότητα των "λαών"...
    ===================

    ...το αστείο της ημέρας

    Τώρα τέλος οι δονητές από Κίνα... παραγωγή στο Ελλαδιστάν... θα είναι ένα επανανστατικό μοντέλο ανάπτυξης και φυσικά να γίνονται καθηγητές πανεπιστημίου όχι μόνον οι συντρόφισσες, αλλά και τα ξαδέλφια...

    Επιτέλους η ανάπτυξη είναι εδώ!


    Η χρεοκοπία έχει ονοματεπώνυμο! Αλλά τουλάχιστον παράγουμε "ανθρώπινα δικαιώματα", πολιτισμό, δημοκρατία και πισωγλέντηδες!
    ==================

    Έκαναν τις κωλοτρυπίδες τους "δικαιωματικές" σημαίες... οι λανάτσες του Σόρος!

    O "συμβουλος" του πρωθυπουργου και οι "κουκλες¨!
    Η συγχρονη Ελλαδα των Αισθησεων και των Παραισθησεων.
    Ενα βραδυ του Καρανικα στο...
    drag show σε ενα δρομακι καθετο της Συγγρού, με τρανσεξουαλς!
    "Εικονα σου ειμαι κοινωνια και σου μοιαζω".-


     ============

    Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

    Μάντεψε ποιος από τους δυο έχει πάει φαντάρος;

     ==========


    Ημέρες δόξας για τα θεωρεία του μπουρδέλου...

    Για "γενναιότητα" και στο δρόμο της "Οκτωβριανής Επανάστασης" μίλησαν τα μορμολύκεια της παγκοσμιοποίησης...
    * Αριστερά που δεν επιβαρύνει το ΙΚΑ για Ριζική Αποτρίχωση με Laser, για Οριστικό Τέλος στην Τριχοφυΐα, κάνει μισές δουλειές...
    -----------------
    0000

    =============




     

Σχόλια