Ο Ντάισελμπλουμ ζητά την παραγραφή διώξεων σε βάρος εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπογράμμισε πως υπάρχουν ανησυχίες στο Eurogroup για τις δικαστικές διώξεις των εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και εξέφρασε την ελπίδα του για «να κινηθούν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες». Δήλωσε ότι τα περισσότερα από τα προαπαιτούμενα θα εφαρμοστούν πριν τα Χριστούγεννα και τις αρχές του επόμενου έτους.
 Ο απερχόμενος πρόεδρος  του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε ικανοποιημένος για τη σκληρή δουλειά που έγινε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε τρόικα και ελληνική κυβέρνηση, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος για τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο που επετεύχθη στο Eurogroup της 4ης Δεκεμβρίου.

«Έχουμε καλά νέα από την Ελλάδα, έγινε πολύ σκληρή δουλειά και έχουμε Staff Level Agreement. Το επόμενο βήμα είναι η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα. Μεγάλο  μέρος της εφαρμογής των προαπαιτούμενων θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα και στις αρχές του επόμενου έτους. Αυτό θα επιτρέψει στους θεσμούς να δουν αν όλα έχουν ολοκληρωθεί στο Eurogroup του Ιανουαρίου».

Ερωτηθείς για τις δικαστικές διώξεις των εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ δήλωσε ότι υπάρχουν ανησυχίες στο Eurogroup για το συγκεκριμένο θέμα. «Οι εμπειρογνώμονες ήταν εκεί για να βοηθήσουν και βρέθηκαν να γνωρίζουν ποινικές διώξεις. Αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας για το Eurogroup και ελπίζουμε οι διαδικασίες να κινηθούν το ταχύτερο δυνατό». Συνέχεια εδώ
---------------
Blogger: 
Τα χαρακτηριστικά μιας μαφίας στη φόρα. 
Θα μπορούσε να πει περίπου έτσι ο χοιροβοσκός: "Προστατεύουμε του ανθρώπους μας . Στα ...ίδια μας η δικαιοσύνη σας. Σας θυμίζω ότι είστε υπόδουλοι και οι υπόδουλοι, ένα πρέπει να γνωρίζουν: Να υπακούνε στις εντολές των αφεντάδων! Και οι αφεντάδες είμαστε εμείς!"
Υ.Γ. Την κάλυψη στους ανθρώπους των την έχουν δείξει στην υπόθεση Γεωργίου:
  1. Ο Γεωργίου η ΕΛΣΤΑΤ οι "θεσμοί" και η αποικία τους!

  2. Λύσσα δανειστών για τον... εντιμότατο κ. Γεωργίου

Για την υπόθεση των  εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τα 28 ακίνητα:

Σχόλια