ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;;; ΑΚΟΜΑ … «ΓΕΡΟΥΝ, ΓΕΡΑ»;;;

blogger: Το blogg  αυτό επιμένει, σχεδόν εμμονικά, να θυμάται τους "γραφικούς" και απαξιωμένους που από την αρχή της κρίσης είδαν και μίλησαν για τον πυρήνα της κρίσης. Έτσι για να θυμόμαστε και να πατάμε στη γη. 
Το γεγονός ότι τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν τις απόψεις του εν λόγω οικονομολόγου, αλλά πρόβαλλαν την μια και μοναδική θέση του μονόδρομου και της μιας οικονομικής αυθεντίας έχει μεγάλη ουρά, αφού έχει λίγους κερδισμένους και πολλούς μα πάρα πολλούς χαμένους. Οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες δεν παραγράφονται, αφού η καταστροφή  είναι θηριώδης και μη αντιστρεπτή.
Γαλή ανάγνωση.

Πολύ πριν την υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2010, είχα δώσει μια συνέντευξη στην τηλεόραση και είχα δηλώσει ότι όλο αυτό γίνεται για να σωθούν συγκεκριμένες τράπεζες και όλο το δάνειο των 110 δις ευρώ θα πάει σε αυτές!
(Απόσπασμα από την συνέντευξη στις 13 Μαίου 2010 !!! )
Στην αρχή δέχτηκα πιέσεις! Οι πιέσεις κατόπιν μεταβλήθηκαν σε «απαγορεύσεις» προς καναλάρχες να μην … βγαίνω στην τηλεόραση! Λίγο αργότερα επειδή τα είπα πολύ πιο … αναλυτικά ακόμα και το ΕΣΡ έστελνε κατευθύνσεις οδηγίες προς τα κανάλια με τις οποίες απαγόρευε να φιλοξενούν απόψεις όπως η δική μου!!!

Από την μέρα που ανέλαβε ο Ντάισεμπλουμ έχω προσχωρήσει σε αρκετές αποκαλύψεις για την δράση του!

Διάφορα λαμόγια λοιπόν, συνεπικουρούμενα από χρήσιμους ηλίθιους(!) έστησαν έναν μηχανισμό κυρίως στο youtube και με το σύνθημα «Γερούν, γερά» με λοιδορούσαν επί δύο χρόνια χρησιμοποιώντας ψεύτικους λογαριασμούς ! Το τι γράφουν τα σχόλια κάτω από δικά μου βίντεο όπου αποκαλύπτω στο κανάλι ΕΓΝΑΤΙΑ (γιατί μόνο αυτό με φιλοξενεί από το 2014 και μετά) είναι να γελάς και να κλαις μαζί!
Ούτε λίγο ούτε πολύ με παρουσιάζουν ως … προδότη που θέλει το κακό της πατρίδας και εξυμνούν τον Ντάιζεμπλουμ και τον Σόιμπλε για την πολιτική που εφάρμοσαν!

Η πλάκα είναι, ότι εκτός από τα γνωστά νεοφιλελευθερα λαμογια της … Α-δέξιας δεξιάς και τις νεοφιλελέρες που λατρεύουν τύπους όπως ο Τζήμερος, στο παιχνίδι αυτό είχαν μπει μέχρι και Συριζαίοι !!! Τουλάχιστον από την μέρα που κάθησαν στις καρέκλες εξουσίας (Ιαν.2015)

Και γιατί όλα αυτά;;;
Διότι όχι απλά εξηγούσα την ΑΠΑΤΗ το αιώνα εναντίον της Ελλάδας αλλά κυρίως διότι αποκάλυπτα έγγραφα και εσωτερικές τους συνομιλίες, αποδεικνύοντας ότι τα Μνημόνια δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Διάσωση 7 Ευρωπαϊκών Τραπεζών και μίας στις ΗΠΑ!
«Γερούν γερά πάρτους τα μυαλά» φώναζαν τα τρόλια!
Ασχετο με ανέβαζαν, άσχετο με κατέβαζαν!

Έφυγε λοιπόν το «αφεντικό» τους ο Σόιμπλε, το κόμμα του Ντάιζεμπλουμ στην Ολλανδία έπεσε από το 25% στο 5% και τώρα οι εγκληματίες, ένας-ένας προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ έξω από το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε ποτέ εις βάρος μιας χώρας!
Και βγαίνει τώρα ανοιχτά ο Ντάιζεμπλουμ και τι λέει;; Τι παραδέχεται;
Παραδέχεται ότι ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ σε ότι είπα. Παραδέχεται ότι, σε ότι είχα γράψει είχα ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Ηρθε η ώρα λοιπόν να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου τόσο τα μίσθαρνα λαμόγια που σκόπιμα με διασύρουν , όσο και τους άσχετους κι αφελείς που τους ακολούθησαν στον κατήφορο αυτό :
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ & ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;
ΠΗΓΗ
----------
Blogger: 
Δεν μπορώ να κρίνω τους αριθμούς στους οποίους αναφέρεται, δεν έχω τα στοιχεία που ο ίδιος λέει - και τον πιστεύω - ότι έχει. Αλλά και ο πλέον δύσπιστος πρέπει να σκεφτεί το εξής: Αφού ο εν λόγω κύριος έχει πέσει μέσα στο θέμα σε ανύποπτο χρόνο, όχι ως καφετζού, αλλά βασιζόμενος σε στοιχεία - αριθμούς, γιατί να μην έχει δίκιο και στα σκέλη που αφορούν: 
α. το επίπεδο των κερδών και 
β. Την ύπαρξη "Ελλήνων" ανάμεσα σ' εκείνους που είχαν και ίδιον όφελος από τον τρόπο "διάσωσης" της χώρας και που φυσικά είχαν και τον δικό τους λόγο να στηρίξουν ντόπιους πολιτικούς-πωλητές που θα αναλάμβαναν να "πουλήσουν" στο πόπολο την δικιά τους θέαση της "ιστορίας διάσωσης μιας χώρας", που απλά ήταν μια υπόθεση μεταφοράς του "μουτζούρη".
 Υ.Γ. Κρατείστε την σατανική διαστροφή των εννοιών -λέξεων για απαξιωθούν και ακυρωθούν από την αρχή οι όποιες αντιδράσεις. Εμφάνισαν τον βιασμό και την απαγωγή ως διάσωση. Φτιάξτε την  εικόνα...

Σχόλια