Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Ποιος θα ήταν ο μέγας χαμένος του εμπορικού προστατευτισμού?

Μα φυσικά η γερμανία που το πλεόνασμα της ξεπερνάει ακόμα και αυτό της Κίνας,που εχει πληθυσμό 16,832 φορές περισσότερο....!!! Χαχαχαχα....!!! Δηλαδή ο κάθε Κινέζος παράγει 221 δολαρια το χρόνο πλεόνασμα, ενώ ο καθε γερμανός παράγει 3721 δολάρια το χρόνο....!!! ΙΔΟΥ ποιοι ληστεύουν τους λαούς ΟΛΟΥ του κόσμου....!!! (Από το FB Dionyssis Antzoulatos)

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ παρότρυνε σήμερα τις ΗΠΑ να παραμείνουν πιστές στις πολυεθνικές εμπορικές συνεργασίες, τονίζοντας ότι η τάση εμπορικού προστατευτισμού, ήταν ρίσκο για την ευημερία.
Οι ΗΠΑ αποτελούν τον πιο σημαντικό εμπορικό εταίρο της Γερμανίας, ενώ η ρητορική προστατευτισμού του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει προκαλέσει εκνευρισμό* στους Γερμανούς εξαγωγείς.
Η Γερμανία ασκεί την προεδρία στην ομάδα χωρών G20 για το 2017, ενώ η Μέρκελ θέλει ν' αξιοποιήσει την αναφερόμενη ομάδα χωρών, προκειμένου να διασφαλίσει την πολυεθνική συνεργασία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βlogger: 
  • Oι ...λαδιάρηδες Γερμανοί λαδώνουν το σύμπαν για να πετύχουν τις πρωτιές στις εξαγωγές τους ("Πάντα σε κάθε χώρα βρίσκουν ιδιοτελή καθάρματα τα οποία εξαγοράζουν)
  • Στα καθ' υμάς: Όπου σκάνδαλο και Γερμανοί! Siemens, Υποβρύχια, εξοπλιστικά, ΜΑΝ,  κ.λ.π. ήταν αρκετά να διαλύσουν τη χώρα . (Προσθέστε και την επίθεση και ξεφόρτωμα γερμανικών σκουπιδιών μέσω Lidl)
  • * πότε θα οργανωθεί η καμπάνια ενάντια στα Γερμανικά προϊόντα....

Η αδήριτη πραγματικότητα και οι φιλελεύθερες αυταπάτες.

Η περίοδος 1990-2016 ξεκίνησε με ένα πόλεμο , συνεχίστηκε με άλλους πολέμους και επεμβάσεις , υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και των δυτικών συμμάχων της στο όνομα της διεθνούς φιλελεύθερης τάξης. Παράλληλα ξεκίνησε και έληξε επίσης με τον φαινομενικό θρίαμβο του φιλοσοφικού φιλελευθερισμού , όπως αυτός εκφράστηκε αμεσότερα στο βιβλίο του Φράνσις Φουκουγιάμα , Το Τέλος της Ιστορίας.
Και τα δύο έμοιαζαν να προτείνουν κοσμοϊστορικές νομιμοποιήσεις για την ηγεμονία των ΗΠΑ. Το Τέλος της Ιστορίας διακήρυσσε ότι η φιλελεύθερη, καπιταλιστική δημοκρατία ήταν η απάντηση στην «ανθρώπινη κατάσταση». Ο καπιταλισμός ήταν η τελευταία λέξη στην οικονομία, καθώς μεγιστοποιούσε την ευημερία, και ο φιλελευθερισμός ήταν η τελευταία λέξη στην πολιτική, καθώς μόνον αυτός ικανοποιούσε την ανθρώπινη ανάγκη για ατομική αξιοπρέπεια και αμοιβαία αναγνώριση. Η πρώτη ιδέα εκφραζόταν στη «Συναίνεση της Ουάσιγκτον» για την οικονομική  πολιτική, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η δεύτερη αποκρυσταλλώθηκε στον «οικουμενικό ανθρωπισμό» που οδήγησε τη Δύση στον πόλεμο του Κοσόβου, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία  και σε σειρά άλλων επεμβάσεων.

700.000.000 ευρω διαχειρίστηκαν οι ΜΚΟ για τους «πρόσφυγες»... Ιδού το αποτέλεσμα!

Αγώνα επιβίωσης σε συνθήκες Σιβηρίας, με τις σκηνές τους θαμμένες στο χιόνι, δίνουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στο hotspot της Μόριας. 

Νέες εξελίξεις για τη Volkswagen

Του Κωνσταντίνου Βέργου*
Η Volkswagen, που αποτελεί θρυλική εταιρεία-γίγαντα, είχε συγκλονιστεί πέρυσι από το σκάνδαλο με τους ρύπους. Νέες εξελίξεις δείχνουν ότι αυξάνεται εφιαλτικά το πρόστιμο που θα πληρώσει. Να περιμένουμε το κλείσιμό της, ή υπάρχει κάποια ελπίδα επιβίωσης;
  • Η εταιρεία, ως γνωστόν, είχε εκπλήξει την παγκόσμια κοινότητα όταν το φθινόπωρο είχε πιαστεί "στα πράσα" καθώς με ειδικό λογισμικό εξαπατούσε τους καταναλωτές παριστάνοντας ότι είχε καθαρά αμάξια, ενώ εξέπεμπαν ρύπους... σαράντα (40) φορές πάνω από το κανονικό! 
Όταν οι Αμερικάνικες αρχές την έπιασαν τον Σεπτέμβριο του 2015, υποχρεώθηκε σε ρύθμιση αποζημιώσεων-μαμούθ.

Μετά τον χιονιά...

Ακολουθεί κάτι χειρότερο... οι σωστήρες δηλώνουν παρόν. (Είναι αυτούς που εμπιστεύεται η ολιγαρχία, έχουν αποδείξει με τη συμπεριφορά τους ότι είναι υπάκουα παιδιά. Τρώνε λίγο παραπάνω, αλλά κάνουν την δουλειά!

θα τους φάμε στη μάπα- επειδή έτσι θέλουν τα ΜΜΕ μέχρι τελικής πτώσεως!

Βλέπε σχετικά:

 


“Περί ελευθεροτυπίας ή για την υπεράσπιση της αλήθειας”: Τα ΜΜΕ έχουν αλωθεί-αγορασθεί!

Τη θέση ότι «στη χώρα (όπως και σε πολλές άλλες χώρες) εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει ούτε ελευθεροτυπία ούτε ενημέρωση», διατυπώνει σε άρθρο της η επικεφαλής της Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και με αφορμή την μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και την σύλληψη των δημοσιογράφων κ.κ. Κουρτάκη και Τζένου, σχολιάζει την κατάσταση στα ΜΜΕ και τον ρόλο των δημοσιογράφων.

Ξανά μαζί για νέα Μνημόνια!

O πατροκτόνος εθνικός ολετήρας, που θέλει περισσότερη "σοσιαλδημοκρατία"..., που έφερε το ΔΝΤ στην πατρίδα μας, έκανε κυβέρνηση με τον Καρατζαφύρερ κι υπουργούς τους νεοφασίστες Βορίδη και Γεωργιάδη, μαζί με την κυρία τίποτα, την υπουργό του Σαμαρά... σε νέα διατεταγμένη υπηρεσία.