Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Τόμσεν: Σε 21 χρόνια η Ελλάδα θα μειώσει την ανεργία στα προ κρίσης επίπεδα

Η Ελλάδα θα χρειαστεί 21 χρόνια για να μειώσει τα επίπεδα της ανεργίας σε εκείνα της περιόδου 2001-2007, πρίν δηλαδή από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.
Η χώρα όντας προτεκτοράτο, μετά το PSI,  έχασε κάθε δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης. Αυτό που  αποκρύπτει ο Τόμσεν είναι ότι: τα επίπεδα ανεργίας θα είναι εκείνα με εκείνα της περιόδου 2001-2007, αλλά σε μια άλλη χώρα. Με πληθυσμό, όχι πάνω από 6 εκατομμύρια αφού το πιο ζωντανό  τμήμα της θα έχει μεταναστεύσει για να αποφύγει το καθεστώς της δουλοποροικίας. Αυτό δεν είναι λύση του οικονομικού προβλήματος, αλλά  ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ 
Βλέπε και δώ
YΓ. Για να καταλάβετε την παραπάνω ισχυρισμό, διαβάστε το παρακάτω κείμενο. Και πόθεν προκύπτει: "21 χρόνια", μέσα από τα ίδια μοντελάκια που προέβλεπαν ανάπτυξη το 2012, μετά 2013, για να έχουμε ελπίδες το 2014, αλλά όλες τις φορές έπεσαν έξω. Η ανάπτυξη δεν θα έρθει ποτέ. Πουλιέται το παραμύθι της ανάπτυξης για να μένει σε καταστολή το πόπολο. Η χώρα θα έχει ανάπτυξη τύπου Γουτεμάλας, τόσο απλά! δες εδω:

Κωνσταντοπούλου: Να απελευθερωθούμε από το ευρώ και την Ε.Ε.

«Εκείνο που λέω ξεκάθαρα είναι όχι ευρώ. Ένα νόμισμα όταν είναι όπλο εναντίον του λαού δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως οικονομικό μέσο», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του ΤPP, «ΕΝΤΟΣ», με τον Κώστα Εφήμερο. Παράλληλα, υπογράμμισε πως «είναι υποχρέωση μας να αντισταθούμε και να αποκρούσουμε και το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση»

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην αρχή της συνέντευξης στο πόρισμα της πλειοψηφίας της Επιτροπής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα, σχολιάζοντας ότι «είναι ένα σχέδιο πορίσματος για τη διαπλοκή που αναδίδει διαπλοκή». Υποστήριξε ότι «γίνεται ανεκτό τόσοι και τόσοι που βρίσκονται σε payroll να παραπληροφορούν, να αποπροσανατολίζουν και τελικά να καθοδηγούν την κοινωνία στην παραίτηση, την αποχαύνωση και τη σύγχυση» ενώ τόνισε ότι «πρέπει να κατανοήσουμε ποιοι περιφέρονται ως δήθεν δημοσιογράφοι και ποιοι υπηρετούν την αλήθεια, τη δημοσιογραφία, την ενημέρωση και την πληροφόρηση. Δεν είναι ένα θέμα ασύνδετο με το αν θα μπορέσει η κοινωνία να οργανωθεί σε έναν στρατό κρούσης κατά των μνημονίων».

«Το ευρώ εναντίον του λαού»Πολιτική κατρακύλα...

ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS...

 Την σκανδαλώδη εξωδικαστική συμφωνία που είχε υπογράψει η κυβέρνηση Σαμαρά με την SIEMENS

  όλοι μας την θυμόμαστε όπου 2 δις ζημιά για το Ελληνικό δημόσιο γίνανε επιχορηγήσεις σε μεταπτυχιακά και σεμινάρια. Εκείνη την εποχή οι κυβερνητικοί εταίροι σήμερα, με πύρινο λόγο καταγγέλανε την κυβέρνηση για την σκανδαλώδη συμφωνία...Σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο επικυρώνουν την συμφωνία και το μόνο που κάνουν είναι να διορίζουν τα δικά τους παιδιά στην εν λόγω επιτροπή ελέγχου και διαχείρισης των κονδυλίων επιχορήγησης...

Συνέχεια εδώ 

Ακούστε εδώ τον Καπερνάρο (που τον εξαφάνησαν...) να μιλάει για τα ντοκουμέντα του σκανδάλου της Siemens καθώς και για την κατάπτυστη συμφωνία (που έβγαλε λάδι.... όλο το λαδωμένο πολιτικό σύστημα)

Aλήθεια τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν , Μπένι , Σαμαράς, Άδωνις, κ.λ.π.  ζητήσουν  ..ΗΘΙΚΗ αποκατάσταση;...(Μεταγεννέστερη προσθήκη: Ο Λοβέρδος ...ζητάει τα ρέστα...)

 

Με τον τρόπο αυτό οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γίνονται το μεγάλο πλυντήριο για όλη την λαδωμένη πολιτική νομενκλατούρα. Αποδεικνύοντας συνάμα με τον τρόπο αυτό την κοινή τους ...μήτρα. Τα κοινά τους συμφέροντα!

Τσίπρας: Θα ακυρώσουμε συμβιβασμό για Siemens. Στουρνάρας: δεν είμαι βρώμικος