Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Φόρος τιμής

Γεώργιος Κωνσταντίνου Γεωργόπουλος (1948 - 2017)
Ένας σκεπτόμενος άνθρωπος. Αστροφυσικός και τα τελευταία χρόνια πολιτικός αναλυτής, αρθρογράφος και μεταφραστής στο ιστολόγιο “Τελευταία Έξοδος” με 151 αναρτήσεις τον τελευταίο μόνο χρόνο, σαν "ο Γιώργος του Κλίκ" . Έφυγε πρόωρα και αιφνίδια  μέσα στα μαύρα χρόνια που ζούμε, όταν τον πρόδωσε η καλή του η καρδιά.

Γ.Κοντογιώργης, Ολοταχώς προς την ιμιοποίηση της Ελλάδας

 
Ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης στην τηλεοπτική εκπομπή του Action 24 "Ελεύθερος σκοπευτής" της 1.2.2017 και στον Γιώργο Τράγκα. 
---------------------------------------------

Έτοιμη η κυβέρνηση να δεχθεί συμφωνία πακέτο αλλά κινδυνεύει να υποστεί τριπλή ήττα – Ναι σε όλα χωρίς ανταλλάγματα


Η Ελλάδα διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο να πει σε όλα ΝΑΙ και να υποστεί τριπλή ήττα κοινώς να μην πάρει κανένα αντάλλαγμα.
Η άτεγκτη και απόλυτη στάση των δανειστών υποχρεώνουν την Ελλάδα να υποχωρήσει άρον άρον από τις στρατηγικές «σκόπιμης κωλυσιεργίας» και πλέον η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δεχθεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών.
Η κυβέρνηση της Ελλάδος είναι έτοιμη να δεχθεί
  • -Αφορολόγητο 5000 ευρώ
  • -Πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% και εν συνεχεία 3% έως το 2028
  • -Νομοθετημένα μέτρα για μειώσεις συντάξεων και μισθών
Όμως ζητάει για να δεχθεί το βασικό πακέτο των απαιτήσεων ανταλλάγματα δηλαδή ζητάει μια ρήτρα δέσμευσης για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα στο χρέος και την ποσοτική χαλάρωση.

Χρυσή Αυγή: Προβοκάρει το εθνικό νόμισμα

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχουμε αναλύσει σε πολλά κείμενά μας, αποτελεί τον συνειδητό προβοκάτορα του φασισμού της Νέας Τάξης: Της Παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ.
Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως διατεταγμένος προβοκάτορας του καθεστώτος για να συγκαλύπτει και να επικαλύπτει το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε, δίνοντας ταυτόχρονα και «δημοκρατικό» άλλοθι στις... κυρίαρχες κυβερνητικές δυνάμεις της κατοχής μας που εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» των διεθνών και εγχώριων μαφιών του χρήματος: Των μαφιόζων του νεοταξικού φασισμού…
Η λειτουργία αυτής της παρακρατικής συμμορίας είναι δισυπόστατη: Του «λαγού» - προβοκάτορα και του τρομοκράτη- προβοκάτορα («σκιάχτρου»).