Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Δέσμια η δημοκρατία;

Ένα άρθρο κόλαφος για τους ευρωλάγνους εθνομηδενιστές ηγετίσκους μας, υπεύθυνους για την σημερινή καταστροφή, που μας οδηγούν στο διαλυτικό χάος, την ώρα που οι “καθ’ έξιν” ταραξίες, ο γερμανικός και τουρκικός ηγεμονισμός, μας απειλούν θανάσιμα!

“Είναι πανεύκολος ο παραπέρα ακρωτηριασμός του Ελληνισμού όσο η ελλαδική κοινωνία μετράει την “πρόοδο” και τον “εκσυγχρονισμό” με την μεζούρα του εκδυτικισμού της”.
 
Ο διεθνής ορίζοντας ανησυχητικά θολός, οι παράγοντες των εξελίξεων αστάθμητοι. Η συνοχή (άρα η ύπαρξη) της Ε.Ε. διακυβεύεται από μέρα σε μέρα, ο διεθνοποιημένος ολοκληρωτισμός των «Αγορών» και οι φιλοδοξίες «ενιαίας παγκόσμιας διακυβέρνησης» πυροδοτούν την έκρηξη εθνικιστικών ακροτήτων σε προηγμένες κυρίως κοινωνίες.

Προειδοποιεί η Pricewaterhouse Coopers: Η Δύση θα γίνει ο νέος Τρίτος κόσμος έως το 2050

Προειδοποιεί η Pricewaterhouse Coopers: Η Δύση θα γίνει ο νέος Τρίτος κόσμος έως το 2050
Σύμφωνα με τον Πλούταρχο, σχεδόν 2.000 χρόνια ο πιο γρήγορος τρόπος για να σκοτώσεις μια οικονομία είναι να αφήσειw τους πλούσιους ανθρώπους να συσσωρεύσουν όλο τον πλούτο
Η  Δύση θα γίνει ο νέος Τρίτος κόσμος έως το 2050 προειδοποιεί η PricewaterhouseCoopers (PWC)

Πρώτος Κόσμος
Με τον όρο «Πρώτο Κόσμο» θεωρούνται οι καπιταλιστικές, βιομηχανικές χώρες, περίπου, ένα μπλοκ χωρών που έχουν ευθυγραμμιστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με περισσότερα ή λιγότερα κοινά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα όπως η Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, η Ιαπωνία και η Αυστραλία.