Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Διεθνές Ειδικό Δικαστήριο για τους οικονομικούς δολοφόνους μιας χώρας και ενός λαού

Διεθνές Ειδικό Δικαστήριο για τους οικονομικούς δολοφόνους μιας χώρας και ενός λαού
ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η έκθεση βόμβα του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (ΙΕΟ) του ΔΝΤ για το ελληνικό μνημονιακό πρόγραμμα έρχεται να τινάξει στον αέρα τους ιθύνοντες της τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) και όλο το εγχώριο εθελόδουλο μνημονιακό πολιτικό σύστημα.
Αναγνωρίζεται επισήμως και απολύτως κατηγορηματικά, κάτι που από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε πειστικότατα από αυτές τις στήλες.

Γ.Ρωμανιάς: Μέτρα μαύρος καπνός υποταγής


Το χειρότερο όλων είναι το τρίτο μνημόνιο. Καταβαραθρώνονται εργασιακά και συντάξεις σε βάθος χρόνου. Δεν αναχαιτίστηκαν οι απαιτήσεις των δανειστών. Σαχλαμάρες τα όσα δηλώνουν κυβέρνηση και υπουργοί, λέει με σκληρή γλώσσα στο Ράδιο 9,84 ο καθηγητής Γιώργος Ρωμανιάς αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει στα χέρια του έκθεση του ΔΝΤ που αναφέρεται σε μετατροπή των συντάξεων τα επόμενα 30 χρόνια σε φιλοδώρημα.
Ούτε καν τις ομαδικές απολύσεις δεν μπλόκαραν κατέληξε , όσο κι αν η Υπουργός Εργασίας χωρίς να καταλαβαίνει τι υπέγραψε υποστηρίζει ότι άπλωσαν ασπίδα προστασίας.

Η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη στέψη του Μακρόν και τη διάσωση της ΕΕ (Τάκης Φωτόπουλος)

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μικρό απόσπασμα από σημαντικό άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου με τίτλο:
Η συστηματική προσπάθεια της Υπερεθνικής Ελίτ για να συντρίψει την «επανάσταση του Brexit»: Από το Brexit και τον Τραμπ στη Λε Πεν
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στα Αγγλικά και θα δημοσιευτεί και στα Ελληνικά εντός των ημερών. Στο άρθρο αναλύονται διεξοδικά οι μύθοι για τον δήθεν φασιστικό και ρατσιστικό χαρακτήρα των νεο-εθνικιστικών κινημάτων γενικά και του Εθνικού Μετώπου της Λε Πεν ειδικότερα, καθώς και ο ταξικός χαρακτήρας του σημερινού κινήματος κατά της παγκοσμιοποίησης που εκφράζουν τα νεο-εθνικιστικά κινήματα.
Τάκης Φωτόπουλος (5 Μαΐου 2017)

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΛΕΙΣ

Δεν πρόλαβε να χαρεί τους πανηγυρισμούς του ο κ. Τσίπρας  και ήρθε ο κ. Σόϊμπλε για να ορίσει ρητά και κατηγορηματικά ότι, πρώτα θα δούμε το αποτέλεσμα της εφαρμογής των μέτρων και μετά συζητάμε για χρέος και QE.Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Σημαίνει πως, αν τα μέτρα δεν αποδώσουν, τότε φυσικά θα πάμε σε νέα μέτρα. Αν όμως τα μέτρα αποδώσουν, τότε δεν υπάρχει λόγος διευθέτησης του χρέους, αφού αυτό θα έχει καταστεί βιώσιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις;