Διευθυντής της ΜΚΟ "Αντιγόνη" από το 2003 είναι ο που θέλει τουρκικά τα Ίμια, Μακεδονία τα Σκόπια και Cia...

Τώρα κατάλαβες μαλάκα εθνικιστή Έλληνα υπήκοε;
    • Για δες ποιος χρηματοδοτεί και που πάνε τα λεφτά σου...
Έκαναν επάγγελμα τον "αντιρατσισμό", τα "ανθρώπινα δικαιώματα", τον "αντιεθνικισμό" και τους πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες Έλληνες!

Αθανάσιος Θεοδωρίδης

Διευθυντής (ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ)

Ο κ. Αθανάσιος Θεοδωρίδης είναι Δικηγόρος Αθηνών από το 1994 με ειδίκευση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο διοικητικό και το συνταγματικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Κατά τα έτη 1997 και 1998 διατέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και της Ελληνικής Ομάδας για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων. Από το 2003 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής στην «ΑΝΤΙΓΟΝΗ». Έχει ειδικευτεί στον...τομέα της καταπολέμησης των διακρίσεων. Από το 2003 διετέλεσε επί 4 συνεχόμενες θητείες μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), που αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας που υπάγεται θεσμικά στον Πρωθυπουργό. Από το 2006 έως το 2014 υπήρξε αναπληρωτής πρόεδρος στην Υπο-επιτροπή Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτισμικών Δικαιωμάτων της ΕΕΔΑ. Από το έτος 2007 και μετά, συνέγραψε τις Ετήσιες Εθνικές Εκθέσεις του Κέντρου «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», όπου έχουν αναλυτικά καταγραφεί ανά έτος όλα τα κρούσματα διακρίσεων και ρατσισμού σε ποικίλους τομείς. Τον Ιανουάριο του 2010 επελέγη ως ειδικός εμπειρογνώμων για το «Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Νομικών Ειδικών στον Τομέα της Μη- Διάκρισης» προκειμένου να ενημερώνει τακτικά την Ε.Ε. για νομικές εξελίξεις σε ζητήματα διακρίσεων. Είναι μέλος πολλών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για ανθρώπινα δικαιώματα.  ΠΗΓΗ
------------
blogger: 
Χωρίς περιστροφές: οι ΜΚΟ από τις δράση τους αποδεικνύονται τρόποι σίτισης  πρακτόρων για την υλοποίηση δράσεων που βλάπτουν αυτό που λέμε - όπως και το καταλαβαίνει κανένας - εθνικό συμφέρον. Ακόμα και επιμένετε ότι δεν είναι πρακτορικά οχήματα, το γεγονός ότι δεν λογοδοτούν σε καμιά αρχή - μόνο στους αφανείς χρηματοδότες - καθιστά τις ΜΚΟ δούρειο ίππο για την κατάλυση κάθε έννοιας ευνομούμενου κράτους. Επειδή δε με τον καταιγισμό των πληροφοριών που δεχόμαστε η μνήμη μας είναι "ρηχή", θυμηθείτε το ρόλο των ΜΚΟ:
  1. ΜΚΟ: πολλά ψέματα είπανε, ας πούνε και μια αλήθεια

  2. Tο πάρτι με τις ΜΚΟ

  3. Το μεγάλο φαγοπότι των ΜΚΟ – 1

  4. Λέσβος: ΜΚΟ, αναρχικοί και μετανάστες εναντίον κατοίκων

  5. Economist: Ντροπιαστικό για τον Παπανδρέου το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ

  6. Για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και τη δράση τους

  7. MKO το ανάγνωσμα συνέχεια... (για να μην ξεχνιόμαστε!!)

  8. Πως φύτρωσαν ξαφνικά το 2001 οι ΜΚΟ που έπαιρναν ανεξέλεγκτα λεφτά

  9. Γιάννης Ραχιώτης: Τι κρύβει η «έκρηξη» ΜΚΟ και η μαζική στρατολόγηση επιστημόνων

  10. Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας… με κέρδη δισεκατομμυρίων!

  11. Λεφτά υπάρχουν (Σίγουρα για τις ΜΚΟ)

  12. ΣυνΙΣΤΑΜΕνη παρατυπιών το ΥΠΕΞ

  13. Οι καθεστωτικές συναυλίες και ο Σαββόπουλος 

  14. Μέσω ΜΚΟ εκβιάζουν Καραμανλή, Ντόρα και Γ. Παπανδρέου!

  15. ΜΚΟ & ΓΣΕΕ Δουλεμπορική ΑΕ Βγάζουν χρήμα από άνεργους

  16. Τα κάνω όλα και συμφέρω...

  17. Το κράτος - και ο πλούτος του - στα χέρια μιας οικογένεια

  18. «Προσφυγικό»: Ένας από τους πυλώνες της νέας δουλείας... 

    19. Εκθεση-βόμβα από Frontex: Οι ΜΚΟ συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους

    20. Χάρτες - ντοκουμέντο που δείχνουν ότι τα Ιμια είναι ελληνικά (τί έχει να πει περί τούτου ο κ. "ΑΝΤΙΓΟΝΗ";)

    ...αν στα παραπάνω προσθέστε και:

...τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι την όποια πολιτική συζήτηση την ορίζουν πληρωμένοι δημοκάφροι και ΜΚΟ που παράγουν ψευδογεγονότα με τα πληρωμένα τσιράκια τους. Είναι οι τύποι που εκπλήσσονται(;) για το γεγονός ότι 500.000 μαζεύονται χωρίς να τους ...ρωτήσουν. 

  • Χθες στην Αγίου Μελετίου έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι τάχα μου ANTIFA. Έπρεπε να δείτε και να ακούστε τα σχόλια του κόσμου. Αν κάποιος πολίτης έκανε την αρχή, οι ΑΝΤΙFA θα κάναν χρόνια για ξανακάνουν ...διαδήλωση. Αλλά βλέπετε  αυτός λαός έχει υπομονή και είναι πραγματικά δημοκράτης. Φοβάμαι όμως ότι κάποιοι αυτή την ευγένεια την καταχρώνται - την διαβάζουν λάθος και ... κάποιοι ανιχνεύουν - δοκιμάζουν όρια...

    • Συμπληρώστε για τον εν λόγω επαγγελματία "ακτιβιστή": "... είναι μέλος όλων των οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Cia κι ο Σόρος... του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ... μέλος της επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ... της Αντιεθνικιστικής Κίνησης... του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα... του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης ενάντια στη στρατιωτική θητεία.

       

Έχει διατελέσει επί δύο συνεχόμενες τριετίες μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ανήκει στη Γενική Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου..." ΠΗΓΗ 
Άρα έχει μεγάλη πολιτική εξουσία, πολύ μεγάλη για μια ΜΚΟ...και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει θέση για τις θέσεις του... εκτός κι' αν δεν έχει ...αντίρρηση ...γενικά...Αν ο εν λόγω "κύριος" μετά την παραπάνω δήλωσή του δεν απομακρυνθεί από όλες τις δημόσιες θέσεις του, το συμπέρασμα περί του ρόλου του ΣΥΡΙΖΑ θα βγαίνει αβίαστα...όταν αγκαλιάζει τέτοια "πολιτικά" σούργελα.

Σχόλια