Η ΜΑΛΑΚΙΑ και οι ANTIFA

Του Σίμου Πετρόπουλου
Εκεί που έχουν χοντρά συμφέροντα οι τοκογλύφοι και το ΝΑΤΟ... οι ANTIFA της Μοσάντ γίνονται «εθνικιστές»... λέπε Ουκρανία, Κουρδιστάν, Σκοπιανό...
Το χρήμα ρέει άφθονο. Κόλλησαν πολύ περισσότερες αφίσες από αυτές που μπόρεσαν να...
τυπώσουν οι διοργανωτές των Συλλαλητηρίων που είχαν τη στήριξη εκατοντάδων συλλόγων. Το ίδιο συμβαίνει και με κάτι ανύπαρκτα οικονομικά κόμματα όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που κόλλησε στις προηγούμενες εκλογές πολύ περισσότερες αφίσες από όλα μαζί τα υπόλοιπα κόμματα εξουσίας. ΠΗΓΗ

===============

Τα παιδάκια της Μοσάντ & Cia... Τίνος παιχνίδι παίζουν αυτοί οι ... αναρχοσυνδικαλιστές της πλάκας;

 Από το "PRESS-GR"

O κανακάρης του μπαμπά του, προσωπικός φίλος του Τσίπρα, "αριστερός απεργός", "δημοσιογράφος" με παρέμβαση του μπαμπά του στο εκσυγχρονισμένο πασοκ, ηγείται της "αντιεθνικιστικής" ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ... με "αντιφασιστική" εμπειρία από τις ΜΚΟ των "μεταναστών" του Σόρος και σια... Φασίστας εθνικιστής από το πασοκ του Γιωργάκη και μετέπειτα του Τσίπρα!
- Απεργιακό Πρόγραμμα 105,5 Στο Κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ με θεματολογία προπαγάνδα υπέρ της Κυβερνητικής ατζέντας!
----------------------

Άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα δίναμε κοινούς αγώνες στους δρόμους... Μία ΟΠΚΕ και μια διμοιρία για την πάρτι μας...


Με καθαρό μυαλό.

Ήταν λίγο ιδιαίτερη η παρέμβαση σήμερα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αμηχανία ήταν έκδηλη και στους μεν αλλά και στους δε, αφού αντιμέτωποι ήμασταν άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα δίναμε κοινούς αγώνες στους δρόμους. Αυτή η εποχή όμως έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αμφότεροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την νέα πραγματικότητα που μας έχει φέρει ξεκάθαρα και ολοκληρωτικά απέναντι.

Η αμηχανία ήταν εμφανής και στους μπάτσους, οι οποίοι ενώ είχαν έντονη παρουσία δεν περίμεναν κάποιους "τρελούς" να πάνε τόσο χύμα και να...
δημιουργήσουν πρόβλημα.

Στην συνέχεια της παρέμβασης εκεί ειπώθηκαν διάφορα όπως θα είδατε στο βίντεο αλλά και κάποια με τα οποία λέχθηκαν από την δική μας πλευρά, με τα οποία δεν συμφωνώ και είναι προϊόν μίας αποπροσανατολιστικής οπτικής που έχουν επιβάλει τα εξουσιαστικά κέντρα στα κατώτερα στρώματα.

Εγώ, μέσα στο άγχος μου για να τα πω όλα, τελικά ανέφερα μόνο αλλά με πολύ δυνατή φωνή πως οι Συριζαίοι είναι πολιτικοί απατεώνες αφού εκλέχθηκαν Κυβέρνηση πάνω και στο όνομα της αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη. Πάνω σε αυτό, ανέφερα τον East Med και την κλοπή του Φυσικού αερίου της Παλαιστίνης και του ελληνικού λαού αλλά και τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τους φονιάδες.
Μετά από μία μικρή διαμάχη και κάποια σπρωξίματα(τα θυμόμαστε και δεν τα ξεχνάμε) από πρώην συνοδοιπόρους (σύντροφοι δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ), τελικά η ΟΠΚΕ μας οδήγησε πιο πίσω και μείναμε να κάνουμε "χαβαλέ" μαζί τους, λόγω του ότι τους είχαμε πετύχει πάλι πριν από λίγες ώρες στο Ειρηνοδικείο.

Όταν έφτασε ο Νίκος Παππάς καταχειροκροτούμενος από τους περίπου 250 Συριζαίους που ήταν εκεί, φώναξατα πολύ δυνατά το σύνθημα "Τσιράκια Συριζαίοι των Σιωνιστών, πόλεμος στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών" που σανα αποτέλεσμα είχε να ακολουθήσει μία νεκρική σιγή και να γυρίσουν όλοι προς το μέρος μου.

Στο Ίλιον περνάμε ωραία και θα συνεχίσουμε να περνάμε.
* βίντεο: εδώ

Σχόλια